American Truck Simulator PC

Európa után az Egyesült Államokban róhatjuk az országutakat.
Típus:

American Truck Simulator - nyújtsuk ki a lábunkat!

Néha nem kell más, csak egy hatalmas 18 kerekű, meg a végtelen országút. Jókora frissítést kapott az American Truck Simulator: az 1.37-es update teljesen átdolgozott hangokkal és körbesétálható garázzsal csábítja vissza a sofőröket.

American Truck Simulator - jövő héttől irány Utah!

Az SCS Software egy meglehetősen hangulatos, vadonatúj előzetes társaságában jelentette be, hogy pár nap múlva elrajtol a kamionos játék legújabb kiegészítője, mely a cowboyok és bölények államába repíti el az önjelölt kamionosokat.

American Truck Simulator - vár a kietlen Utah

Ismét egy újabb állammal bővül az American Truck Simulator térképe. Kalifornia, Nevada, Washington, Arizona, Oregon és Új-Mexikó mellé hetedikként csatlakozik a barátságtalan sivatagokkal tarkított Utah állam.

American Truck Simulator - irány Washington állam

Újabb kiegészítővel bővül az American Truck Simulator, mely során a gyönyörű fenyvesekkel tarkított Washington államba látogathatunk el, és amelynek köszönhetően teljesen bejárhatóvá válik a játékban a legendás Route 101.

American Truck Simulator teszt

Európa után újra az Egyesült Államok nyugati partját, Kaliforniát és Nevadát kamionozhatjuk körbe a SCS Sofware szimulátorában. Vajon mennyivel másabb a tengerentúlon fuvarozni, mint az öreg kontinensen?

Tölthető az American Truck Simulator demója

Ingyenes demóverzió érkezett a nemrég megjelent American Truck Simulatorhoz, melyet a Steamről lehet letölteni. A kipróbálható változatban sok a korlátozás, de legalább megnézhetjük, milyen is a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elkövetkező napokban idegenekre vadászunk, kamiont vezetünk az Egyesült Államok útjain, levezetésként pedig kiéljük a Naruto-mániánkat. Íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierjei!

Launch traileren az American Truck Simulator

Elkészült az SCS Software kamionszimulátora, amelyben az Egyesül Államok országútjain róhatjuk a kilométereket. A jövő heti premiert megelőzve már most megnézhetitek a launch trailert.

Dátumot kapott az American Truck Simulator

Hamarosan Észak-Amerika végtelen országútjain is szállítmányozhatunk a díszes csőrű kamionjainkkal, hiszen a SCSSoftware hivatalosan is leleplezte az American Truck Simulator megjelenési dátumát.

GC 2015: Ilyen lesz az American Truck Simulator

A SCS Software visszatér ahhoz a helyszínhez, ahol az egész kamionos sorozatuk indult. Az American Truck Simulatorban - meglepő módon - az Egyesült Államok végtelen országútjain szállítmányozhatunk.