American Truck Simulator - nyújtsuk ki a lábunkat!

  • Írta: szlav
  • 2020. április 21.
  • Letöltés
Link másolása
Néha nem kell más, csak egy hatalmas 18 kerekű, meg a végtelen országút. Jókora frissítést kapott az American Truck Simulator: az 1.37-es update teljesen átdolgozott hangokkal és körbesétálható garázzsal csábítja vissza a sofőröket.

Kevés játékban lehet olyan jól relaxálni, mint az SCS Software kamionszimulátoraiban. Mostanában főleg érdemes lesz visszalátogatni a tengerentúli országutakra, ugyanis megérkezett az American Truck Simulator legújabb frissítése, ami egy halom apró funkcióval és teljesen átdolgozott hangdizájnnal teszi még élethűbbé a vezetést.

A cseh fejlesztők egy teljes kört mentek a hatalmas teherkamionok és a hagyományos gépjárművek hangjain, ezt pedig a fenti előzetes is tökéletesen demonstrálta. Egy valamire való fejhallgatóval tökéletesen átélhetjük az elhaladó monstrumok által generált Doppler-effektust, az alagutak visszhangjait vagy azt a lehúzott ablak melletti fokozott hangerőt.

Jókora átalakuláson esett át a garázs is. Amellett, hogy mostantól egy tisztességes helyen parkolhatjuk le kedvenc járműveinket, alaposan meg is csodálhatjuk azokat. Egy gombnyomásra kipattanhatunk az ülésből és szabadon körbesétálhatjuk a benzinfalókat: egy olyan apró, de mégis kötelezőnek tűnő funkció ez, amire a rajongók már a játék megjelenése óta vártak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...