American Truck Simulator - jövő héten Montanába utazunk

  • Írta: szlav
  • 2022. július 26.
  • Letöltés
Link másolása
A vérbeli kamionsofőrök régóta várják már az American Truck Simulator következő expanzióját. A megjelenés már tényleg csak egy karnyújtásnyira van, de addig is csekkoljátok le a launch trailert!

A hatéves pályafutása alatt rengeteg bővítményt kapott az American Truck Simulator, hamarosan pedig befut a tizedik nagy expanzió is. A benzinfalók Montana végtelen erdői és magas hegyei közt szállítják majd a rakományt, a jó hír pedig az, hogy már egyáltalán nem kell sokat várnunk az indulásig. Az SCS Software bejelentette, hogy augusztus 4-én kerül piacra a várva-várt DLC.

A fenti launch trailer érkezése előtt egyébként a stúdió egy közel félórás gameplay videót is megosztott, így nyersen is megcsodálhattuk az új tájakat.

5.
5.
hedzsooo
#2: Maga a jatek menete, stilusa. Lehet barmennyi uj helyszin benne, meg pl. kamion "skinek", ha vkinek az ilyen tipusu jatek nem eleg szorakoztato. :)

4.
4.
Viktor_The_Best
Hallottatok, majdnem a tul a csucson zenejet lehetett hallani a trailerben :)
3.
3.
FrankBlack
#2: kb. semmi :) Új kamionok, trailerek és egyéb gameplay apróságok, finomhangolások vannak még rendszeresen. Én 18 éve játszom a stúdió kamionos játékaival és nem unom. Pedig már akkor is ennyi volt a lényege, mint most.

https://i.imgur.com/toIriec.jpg
2.
2.
Kamukaze
Ennek a játéknak a frissülő helyszínein kívül, mi tartja fent a szavatosságát?
1.
1.
FrankBlack
Ez jó hír. Az északi államokat sokkal jobban szeretem, mint a délieket. Úgy látom az újabb kamionokra is rá kéne nézni, mert vannak jók. Amivel most megyek abban már van 100.000 mérföld. Aztán jöhet a következő DLC: Texas :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...