Game of Thrones: Episode 3 - The Sword in the Darkness Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Folytatódik a Telltale Game of Thrones-kalandja, amiben már a sárkányok is színre lépnek.
Típus: Fantasy, Kalandjáték

Áprilisban jön a Trónok harca utolsó évada

Az HBO visszatér a hagyományokhoz, így a Trónok harca befejező évada is áprilisban mutatkozik be. Hogy pontosan mikor, az egyelőre nem derült ki, viszont egy korai kedvcsinálót azért már kaptunk.

Létszámleépítés a Telltale csapatánál

A Telltale Studios tájékoztatása szerint kénytelen volt megválni a dolgozói egynegyedétől, ami a kiadott közlemény szerint közel 90 embert jelent. A The Walking Dead-sorozatot készítő csapat kisebb létszámmal képzeli el a jövőt.

Budapesten is lesz Trónok Harca Live koncert

Jövőre már májusban beköszönt a tél, a tavaly útjára indított Trónok Harca Live koncertsorozat ugyanis az észak-amerikai helyszínek mellett 2018-ban Európában, köztük Budapesten is tiszteletét teszi, méghozzá Ramin Djawadi vezényletével.

Megérkezett a Trónok harca új évadának a teasere

Áprilisban végre visszatér a Trónok harca-sorozat, melyhez most befutott a beígért teaser trailer. A hatodik évad érdekessége, hogy a történet már az eddig megjelent könyvek után játszódik.

Képek a Trónok harca új évadából

A kötelező téli szünet után egyre több sorozat tér vissza a régi kerékvágásba, és bár a Trónok harca hatodik évadára még várnunk kell egy kicsit, az HBO folyamatosan teaseli a folytatást. Spoilerveszély!

Képeken a Game of Thrones fináléja

A Telltale Games közzétett néhány screenshotot a Game of Thrones évadfináléjából. A The Ice Dragon címre keresztelt epizód egészen pontosan november 17-én debütál, a dobozos verzióval egy napon.

Ingyenes lett a Game of Thrones - Iron from Ice

A Telltale hivatalosan is megerősítette, hogy november 17-én mutatkozik be a hatrészesre szabdalt Game of Thrones záró része, a The Ice Dragon. Időközben az első rész, az Iron from Ice ingyenesen letölthető lett.

Game of Thrones: Episode 3 teszt

Túl vagyunk a Telltale Trónok harca-évadának felén, és örömmel jelenthetem, hogy a harmadik epizód ismét a sorozat egy kiválóan összerakott darabja lett: elkezdett sűrűsödni a Forrester-szósz.

Már a héten folytatódik a Game of Thrones

Jó hírünk van, ezúttal nem kell annyit várni a Telltale Trónok harca-sorozatának folytatására: a harmadik epizód már holnap, illetve platformtól függően a hét többi napján befut majd.

Game of Thrones: Episode 3 - a sárkány közbelép

A Telltale-féle Game of Thrones: Episode 3 – The Sword in the Darknessben tiszteletét teszi Drogon, Daenerys egyik sárkánya is, legalábbis a legfrissebb screenshotok tanúsága szerint. Az új trailer hétfőn landol majd.