Game of Thrones: Episode 3 - a sárkány közbelép

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 21.
  • Képek
Link másolása
A Telltale-féle Game of Thrones: Episode 3 – The Sword in the Darknessben tiszteletét teszi Drogon, Daenerys egyik sárkánya is, legalábbis a legfrissebb screenshotok tanúsága szerint. Az új trailer hétfőn landol majd.

Hamarosan folytatódik a Game of Thrones-kalandjáték, bár a pontos megjelenési dátumot még nem jelentette be a Telltale. Hétfőn várható a harmadik epizód trailere, talán akkor okosabbak leszünk.

Most már biztos, hogy a khaleesi egyik sárkánya, Drogon is benne lesz a The Sword in the Darknessben, illetve Havas Jon és Gared Tuttle is visszatér az Éjjeli Őrség színeiben, ahogyan Sera és Mira is.

Íme, a legfrissebb képek:

10.
10.
#1: Hát pedig ez a játék elég durván megkívánja a sorozat ismerését, feltéve ha tényleg élvezni is akarod.
Azért remélem ez az epizód ismét lesz olyan jó, mint az első.

DarkLord-nak SPOILER, többieknek nem. :)
#6 Alapvetően túl sokban nem tér el, de pont a harmadik évadtól kezdve, vagyis ami neked jönni fog, más már picit. Nem is az hogy változtatnak, inkább kiradíroznak egyes elemeket, pl Greyjoy storyline kvázi nem létezik. :D Kicsit csúsznak a szálak előre, Dany 3. könyves tevékenysége mellé már elkezdtek az 5.-ből is adagolni, ami logikus, mert az előbbiben annyira semmi nem történt, (ez azért nem igaz, de hány fejezete is volt..? 4?) hogy azt valahogy meg kellett tölteni tartalommal. Ugyanakkor vannak jópofa dolgok is, pl Theon átalakulását képernyőre vinni szerintem jó ötlet volt. Na de én még nem értem a könyvek végére, szóval ha van hozzáfűznivalód, csak óvatosan. :P

#8: Én őt már nagyon rég nem bírom elviselni. Szerencsére nemrég GRRM az egyik interjúban nagyon erősen sugallta azt, hogy rühelli Dany karakterét, szóval én szurkolok, hogy végre megkapja, ami kijár neki.
9.
9.
Mufika
#8: Ugyan a kérdés nem nekem szólt,de nekem a kedvenc karakterem a "Blackfish".(Igaz,a sorozatba nemigazán foglalkoznak vele)
8.
8.
JBoy
#7: Nekem Daenerys. :) Neked ki?
7.
7.
Csoki80
#4: Még az enyém is él.... :-)
6.
6.
Juha
#5 mondjuk a könyveket olvasta...
Melyik évad válik el az eredeti sztoritól amúgy? Mert a sorozatból még én is csak két évadot láttam, de olvasni elolvastam budin ülve.
4.
4.
JBoy
#3: Pedig ütős kis sorozat. Ha egyszer hirtelen lesz egy kis szabad idő akkor feltétlen pótold! :)
Mindenki megtalálja benne a kedvenc karakterét és az enyém például még mindig él :D
3.
3.
DarkLord
Sorozatokra nincs időm így marad a játék a kis szabadidőmben inkább :) Szóval esélytelen, hogy valaha is megnézném :D
2.
2.
JBoy
Uff hát én a sorozat nézése nélkül hozzá se fognék ehhez a játékhoz (mondjuk így se)
1.
1.
DarkLord
Nekem, aki a sorozatból egy részt sem látott igencsak nyögvenyelősen megy a játék is, de mivel már a 2 részt végigszenvedtem így végig is játszom az új részeket is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...