Borderlands: The Handsome Collection PS4, XBOXONE

A Borderlands második része és a The Pre-Sequel! egyetlen csomagban, PS4-re és Xbox One-ra.

Így fut a felújított Borderlands 2 és Dark Souls II

Az utóbbi időben két nagy sikerű előző generációs játék is felújítást kapott, melyekkel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy nyújtanak-e annyival többet, hogy megérje őket megvenni.

Brit toplista: második helyen rajtolt a Bloodborne

Továbbra is a Battlefield: Hardline vezeti a brit játékeladási toplistát, de nem sokon múlt, hogy a Bloodborne szerezze meg a múlt hétért járó aranyérmet. Szépen kezdett az új Borderlands-csomag is.

Óriás frissítést kap a nextgen Borderlands-csomag

Holnap jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Borderlands: The Handsome Collection. A két játékot tartalmazó pakk már az első napon méretes frissítést kap, melynek letöltését erősen ajánlják a fejlesztők

Traileren a Borderlands: The Handsome Collection

Pénteken kerül boltokba a Borderlands: The Handsome Collection, ennek apropóján befutott a játék utolsó előzetese. A PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő csomag a sorozat két részét foglalja magába.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Ilyen lesz a Borderlands: The Handsome Collection

A 2K és a Gearbox Software lerántotta a leplet a következő generációs gépekre szánt Borderlands: The Handsome Collectionről, ami a Borderlands 2 és a Borderlands: The Pre-Sequel felújított verzióit fogja tartalmazni.