Borderlands: The Handsome Collection PS4, XBOXONE

A Borderlands második része és a The Pre-Sequel! egyetlen csomagban, PS4-re és Xbox One-ra.
Típus: Akció, FPS, Posztapokaliptikus, RPG

Forgatókönyvírót kapott a Borderlands-film

A filmjeivel mostanában sorra bukó Lionsgate-nek nagy szüksége van már egy átütő sikerre, így jó hír, hogy a korábban már pletykált Borderlands-film sínre került, és már forgatókönyvírót is kapott.

Film készül a Borderlands alapján

A Fassbender-féle Assassin's Creeed első képe után következzen egy másik filmes hír, amely fontos lehet a játékosok számára: úgy néz ki, hogy a mozivásznakra költözik a Borderlands-sorozat.

54 millió leszállított egységnél jár a GTA V

A Take-Two legfrissebb negyedéves pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy még mindig a régi sikercímek termelik a legtöbb pénzt a kiadónál. Az elmúlt három hónapban a Grand Theft Auto V-ből újabb kétmillió darabot szállítottak le.

52 millió leszállított példánynál jár a GTA V

Megérkezett a Take-Two legutóbbi negyedévre és üzleti évre vonatkozó pénzügyi jelentése. Ez utóbbi időszakban a cég profitja csökkent, pedig a Grand Theft Auto V továbbra is sikeres.

Újabb kulcsfigura távozott a Gearboxtól

A Borderlands 2 vezető írója után a sorozat egy másik fontos készítője lépett le a Gearboxtól. Matthew Armstrong a hírt a Twitteren hintette el, mint írta, "új kalandokat keres", barátságban távozott, nem rúgták ki.

Amerikai toplista: újra vezet a PS4

Megjelent az NPD Group legújabb elemzése, ezúttal az amerikai játékpiac márciusát összesítette a cég. A tavalyi év hasonló időszakához képest a múlt hónap gyenge volt, a hardver- és a szoftvereladások is visszaestek.

Borderlands: The Handsome Collection teszt

A Corvin moziban a Nyolcadik utas: a Halált, meg a Die Hardot játsszák, nemrég megjelent a Resident Evil első része, most meg itt a Borderlands gyűjtői kiadása. Mi lesz a következő, újra lehet majd kapni 3210-est?

Így fut a felújított Borderlands 2 és Dark Souls II

Az utóbbi időben két nagy sikerű előző generációs játék is felújítást kapott, melyekkel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy nyújtanak-e annyival többet, hogy megérje őket megvenni.

Brit toplista: második helyen rajtolt a Bloodborne

Továbbra is a Battlefield: Hardline vezeti a brit játékeladási toplistát, de nem sokon múlt, hogy a Bloodborne szerezze meg a múlt hétért járó aranyérmet. Szépen kezdett az új Borderlands-csomag is.

Óriás frissítést kap a nextgen Borderlands-csomag

Holnap jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra a Borderlands: The Handsome Collection. A két játékot tartalmazó pakk már az első napon méretes frissítést kap, melynek letöltését erősen ajánlják a fejlesztők