Five Nights at Freddy’s Mobil, PC

Scott Cawthon horrortrilógiája, melyben egy biztonsági őrt alakítunk, aki a kamerák képén keresztül ellenőrzi az adott épületet, miközben a gonosz plüssállatok tréfát űznek vele.
1574665200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkönnyebbüléssel jelentjük: vége az őszi játékzuhatagnak. A jövő héten hálaadás lesz Amerikában, utána pedig Black Friday (a hivatalos), ami azt jelenti, hogy aki nagyon akarta, már ráeresztette a fejlesztését az ünnepi bevásárlószezonra.
1542099637

Késik a Five Nights at Freddy's-film, de új játék jön

A játék atyja, Scott Cawthon nemrégiben felvázolta, mire számítsanak a Five Nights at Freddy's rajongói. A beígért mozifilm sajnos csúszni fog, viszont már készül egy új, nagy költségvetésű játék is.
1518516000

Megvan a Five Nights at Freddy’s-film rendezője

Méghozzá nem is akárkit sikerült leigazolnia a Blumhouse-nak: a hivatalos bejelentés szerint Chris Columbus, a Reszkessetek, betörők! és az első két Harry Potter-film rendezője jegyzi a projektet.
1499087340

Lelőtték az új Five Nights at Freddy's-játékot

Pedig nem is tudtuk, hogy készül. A sorozat atyja, Scott Cawthon egy Steamen megjelent posztban árulta el, hogy bár belekezdett a folytatás fejlesztésébe, úgy döntött, mégsem készíti el azt.
1462860000

Konzolokon is ijesztget a Five Nights at Freddy's

Konkrétumok még nincsenek ugyan, de azt már megerősítette a sorozat atyja, hogy konzolokra is elkészítené az eredeti Five Nights at Freddy's-játékokat. Jelenleg is tárgyal az ügy érdekében.
1461578450

Jön az új Five Nights at Freddy's-játék

Nem teljesen értjük Scott Cawthont, aki megígérte, hogy a Five Nights at Freddy's 4 lesz az utolsó horrorjátéka, aztán előállt egy online mellékággal. Most a fejlesztő honlapjára felkerült egy újabb árulkodó teaser kép.
1428476400

Film készül a Five Nights at Freddy's-ből

A Five Nights at Freddy's-sorozat sikere felkeltette Hollywood figyelmét, így filmet forgatnak belőle. A jogokat a Warner Bros. szerezte meg, és a projekt elején járnak. Jelenleg írókat keresnek a forgatókönyvhöz.