Madden NFL 16

Augusztus végén rajtol az idei Madden NFL-epizód - szokás szerint.

Amerikai toplista: megint a PlayStation 4 győzött

Nem okozott különösebb meglepetéseket az amerikai játékpiac augusztusa. Ismét a PlayStation 4-ből fogyott a legtöbb, és az aktuális Madden NFL-rész is letarolta a toplistát, ahogy kell.

Brit toplista: a felújított Gears of Waré az arany

A nyári pangás után gyakorlatilag felrobbant a brit játékeladási toplista, miután hat új cím is megjelent a múlt héten. A versenyt végül a Gears of War felújított változata, az Ultimate Edition nyerte meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!

Madden NFL 16 - agyeldobós premier előtti trailer

Ezen a héten kerül boltokba a Madden NFL legújabb iterációja, amit az Electronic Arts a megszokott, már-már dögunalmas trailerek helyett egy elképesztően over-the-top előzetessel reklámoz.

GC 2015: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Ma délelőtt 10-kor az EA folytatja a konferenciák sorát Kölnben. Már biztos, hogy új gameplay jeleneteteket láthatunk a Mirror's Edge: Catalystről és a Star Wars: Battlefrontról is. Kattints, és semmiről sem maradsz le!

Új Xbox One-csomag érkezik a Madden NFL 16-tal

A Microsoft bejelentette, hogy az amerikai foci szerelmesei egy új Xbox One bundle-be is beruházhatnak. Az 1 TB-os merevlemezzel szerelt konzol mellett a csomag a Madden NFL 16-ot is tartalmazza.

E3 2015: Női nézők a Madden NFL 16-ban is

Nők... nők mindenhol! Ez az év a sportjátékok műfajában a nőkről szól: már tudjuk, hogy a FIFA 16-ban is játszhatunk női csapatokkal, aztán ott vannak a Forza 6 női pilótái is. Sőt már az új Maddenben is megtaláljuk őket.

E3 2015: Ilyenek lesznek az EA idei sportjátékai

Idén sem maradnak ki a szórásból az EA Sports címei. A kiadó konferenciáján több érdekességet is megtudtunk a FIFA, a Madden NFL, az NHL és az NBA Live 16-os számmal ellátott iterációiról.

E3 2015: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Andrew Wilson csapata ezúttal is számos bejelentéssel és látnivalóval készül. Lesz itt Mirror's Edge, Star Wars: Battlefront és bemutatkozik az új Need for Speed is! A Gamekapocs liveblogja az egészet élőben közvetíti.

Madden NFL 16 - itt vannak az első képek

Augusztus végén landol a boltokban a Madden NFL 16 konzolokon, a játék számos változást ígér az amerikai futball szerelmeseinek. Befutottak az első screenshotok az idei epizódról.