Gears of War: Ultimate Edition PC, XBOXONE

Az első Gears of War felújított változata Xbox One-ra és PC-re.
Típus: Akció, Sci-Fi, TPS

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!

Gears of War: Ultimate Edition - utolsó trailer

A The Coalition továbbra is lapátolja a szenet a nosztalgiavonatba, így a Gears of War első részének felújított változata, az Ultimate Edition utolsó trailere a klasszikus Mad World tévéreklámot idézi meg.

Crackdown 3 és Quantum Break PC-re is?

A Microsoft tényleg nagy hangsúlyt fektet a Windows 10-re, így "nem zárható ki", hogy néhány Xbox One-exkluzív cím PC-n is megjelenik majd. Kiváltképp a Crackdown 3, a Quantum Break és a Scalebound.

GoW: Ultimate Edition - szebbek lettek a sáskák is

Megérkezett a Gears of War: Ultimate Edition fejlesztésének hátterét bemutató videónapló-sorozat legújabb része. Ebben a The Coalition a helyszíneken és a Locustokon végzett változtatásokat mutatják be.

GC 2015: Hétpercnyi GoW: Ultimate Edition

Már csak pár hét, és végre megérkezik a Gears of War felturbózott változata, az Ultimate Edition. A várakozást segítendő, a Gamescom alkalmából most befutott hétpercnyi friss akció, mégpedig a kampányból.

Ingyen jár a Gears-sorozat az Ultimate Edition mellé

Kiváló akcióval rukkolt elő a Microsoft annak érdekében, hogy a Gears of War: Ultimate Edition mihamarabbi megvásárlására buzdítsa a játékosokat: ajándékba adja majd mellé a sorozat összes eddigi részét.

Gears of War: Ultimate Edition videónapló

Újabb fejlesztői naplóval jelentkezett a jövő hónap végén a boltok polcaira is felkúszó Gears of War: Ultimate Edition. A The Coalition csapata ezúttal a játékmenettel kapcsolatos kihívásokról mesél.

Ilyen lesz a Gears of War felújított intrója

A The Coalition bejelentette, hogy befejeződtek a Gears of War: Ultimate Edition munkálatai, a játék már előrendelhető és előtölthető az Xbox Store-on keresztül. Bónuszként megkaptuk a felújított intrót is.

GoW: Ultimate Edition - PC-re csak később

Phil Spencer egy rajongói kérdésre reagálva a Twitteren jelentette be, hogy a Windows 10-es Gears of War: Ultimate Edition csak az Xbox One-os változat megjelenése után kerül forgalomba.

Miért csak az első Gears of Wart újítják fel?

A Halo: The Master Chief Collection után jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért csak a Gears of War első részét újítja fel a Microsoft és a The Coalition. Nos, a válasz tulajdonképpen nem meglepő: mert ez fért bele.