Gears of War: Ultimate Edition PC, XBOXONE

Az első Gears of War felújított változata Xbox One-ra és PC-re.
Típus: Akció, Sci-Fi, TPS

Már tölthető is a PC-s Gears of War: Ultimate Edition

Íme, egy újabb meglepetés mára: a Microsoft minden különösebb előjel nélkül elérhetővé tette a Gears of War: Ultimate Edition PC-s változatát. A játék viszonylag olcsó, azonban erős gép kell hozzá.

Gears of War: Ultimate Edition - ilyen vas kell hozzá

Habár a megjelenéséről még mindig nem tudunk semmi konkrétat, az már kiderült, hogy milyen gép kell majd a Gears of War: Ultimate Edition PC-s változatához. (Előzetes infómorzsa: izmos!)

Ilyen volt a Microsoft karácsonya, és ez jön idén

Az Xbox márka rekordokat döntött az ünnepi időszakban. A legfontosabb first-party címek immáron 1 millió eladott példány felett járnak, és a játékosok többet játszottak, mint egy éve. Tovább menetel a Windows 10 is.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

GoW: Ultimate Edition - jövő év elején jön PC-re

Maga Phil Spencer erősítette meg a Twitteren, hogy az idén bemutatott, de egyelőre nagy csend közepette készített PC-s Gears of War: Ultimate Edition 2016 elején mutatkozik be.

Még mindig készül a felújított GoW PC-s változata

Az Xbox One-os kiadás augusztusi megjelenése óta nem sokat hallottunk a Gears of War: Ultimate Editionről, pedig még a PC-is változat is fejlesztés alatt áll. Most a fejlesztők törték meg a csendet.

Amerikai toplista: megint a PlayStation 4 győzött

Nem okozott különösebb meglepetéseket az amerikai játékpiac augusztusa. Ismét a PlayStation 4-ből fogyott a legtöbb, és az aktuális Madden NFL-rész is letarolta a toplistát, ahogy kell.

Brit toplista: élen nyitott a Metal Gear Solid V

Múlt héten két nagyobb megjelenés is akadt, amelyek közül mindkettő könnyedén szerezte meg a dobogó első két fokát. A győztes végül, de megérdemelten a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain lett, mögötte a Mad Maxszel.

Brit toplista: a felújított Gears of Waré az arany

A nyári pangás után gyakorlatilag felrobbant a brit játékeladási toplista, miután hat új cím is megjelent a múlt héten. A versenyt végül a Gears of War felújított változata, az Ultimate Edition nyerte meg.

Gears of War: Ultimate Edition teszt

Ha alig bírod kivárni a Gears of War 4 megjelenését, akkor itt a remek alkalom, hogy elővedd a közel kilenc évvel ezelőtt megjelent első részt. Csak ezúttal felújított formában. Hidd el, egyetlen percre se fogod megbánni!