NBA 2K16 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2015 őszén megjelenő kosárlabdás játék a 2K jóvoltából.

Így áll most a brit és az amerikai toplista

Két toplista is érkezett a héten. Menetrendszerűen futott be a legfrissebb brit toplista, amit megint a FIFA 16 vezet, és az NPD is közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményéről szóló összesítését.

Brit toplista: még mindig a FIFA 16 vezet

A múlt héten megjelent Uncharted: The Nathan Drake Collection és a hosszas hallgatás után visszatérő Rock Band 4 se tudta megszorongatni az immár harmadik hete vezető FIFA 16-ot.

NBA 2K16 teszt

Anthony Davis, Stephen Curry, James Harden. Közülük választhatsz borítósztárt az NBA 2K16 vásárlásakor. Eltelt egy újabb év, ami csak egy dolgot jelent: közeleg a karácsony, és sorra jönnek a világ legnagyobb sportjátékainak folytatásai.

Brit toplista: remekül rajtolt a LEGO Dimensions

Kiváló rajtot vett a LEGO Dimensions, már ami a toys-to-life játékok mezőnyét illeti: a Warner és a LEGO koprodukciója az új Skylanderst és a harmadik generációs Disney Infinityt is lepipálta.

Nagyon jól fogy az NBA 2K16

Kedden jelent meg a 2K Sports kosárlabdás címe, de máris rekordokat dönt. Az NBA 2K16-ból alig pár nap alatt négymillió példány talált gazdára a boltokban, ráadásul a digitális eladások is megduplázódtak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül! Extrém jó időszak vár a kosárlabdarajongókra, visszatér a Tony Hawk, és végre a LEGO is berobban a toys-to-life piacra. Mutatjuk a teljes listát!

Háromperces ráhangolás az NBA 2K16-ra

Háromperces gameplay trailert kapott az NBA 2K16, aminek a végén még arra is célozgatnak a készítők, hogy az idei epizódba az egyetemi kosárlabdát is belesűrítik valahogy.

NBA 2K16 - ezt tudja a 2K Pro-Am mód

Már multiban is próbára tehetjük a MyCareerben összeállított egyedi csapatunkat az NBA 2K16 vadiúj 2K Pro-Am játékmódjában. Klubod napi vagy havi kihívásokat teljesíthet, a cél a lehető legjobb helyezés elérése a ranglistán.

Filmes felel az NBA 2K16 sztorijáért

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, tényleg Spike Lee felel majd az NBA 2K16 karriermódjáért, illetve most már az is biztos, hogy a játék három különböző borítóképpel lesz elérhető.

Szeptemberben jön az NBA 2K16

A 2K Sports bejelentette az NBA 2K16 megjelenési dátumát, emellett az előrendelői ajándékokról is lerántotta a leplet. Ezen kívül viszont még semmit (illetve semmi hivatalosat) nem tudunk a játékról.