Need for Speed PC, PS4, XBOXONE

Egy év kihagyás után mutatkozott be az új NFS, mely egy reboot lesz.
Típus: Autós, éjszakai, Verseny

Ilyen gép kell a Need for Speed PC-s verziójához

Az Electronic Arts közzétette, hogy milyen számítógépet igényel a Need for Speed PC-s változata, emellett egy másik listát is küldött, ezen a támogatott kormányok szerepelnek.

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.

Need for Speed - márciusban PC-re is

A tavaly megjelent konzolos verziók után jövő hónapban végre PC-re is elérhető lesz a számozás nélküli, vadonatúj Need for Speed. A készítők szerint az átirat teljes egészében asztali gépekre lett szabva.

Ezúttal is túlteljesített az EA

Az elmúlt, október és december közötti negyedévet is jobban zárta az EA, mint várták. Nyugaton továbbra is az első számú kiadó Xbox One-on és PS4-en, de a PC-s játékosokat is visszahódítanák.

PlayStation Store - jól fogyott a Destiny

A Sony összegyűjtötte, hogy melyek voltak azok a játékok tavaly, amelyek a legsikeresebbnek bizonyultak az európai és amerikai PlayStation Store-ban. Nálunk a Destiny, a tengerentúlon pedig a Black Ops 3 vitt mindent.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

Magyar toplista: a Call of Duty vitte a novembert

A titánok harcáról szólt a novemberi hónap, nem volt egyszerű dolga annak, aki tartani akarta a tempót a megjelenésekkel. A magyar eladási toplistából kiderül, hogy mely játékokra úsztatok rá a legtöbben!

Need for Speed - megérkezett a legújabb frissítés

A mai napon befutott a Need for Speed legújabb, Legends névre keresztelt ingyenes frissítése. Ez nem csak javításokat, de új tuningokat, megemelt REP-limitet, festéseket, zenéket és egy régi ismerőst is tartalmazni fog.

Brit toplista: az első helyen nyitott a Black Ops III

Rengeteg mostanában a megjelenés, ezért nem csoda, hogy heti rendszerességgel cserélődik a lista élmezőnye. A múlt hét két legnagyobb megjelenése az új Call of Duty és a Need for Speed volt.

Need for Speed teszt

Hallod az eső halk kopogását a szélvédőn. Az ablaktörlő lustán tolja félre a cseppeket, percenként egyszer talán, rádiót se hallgatsz, csak te vagy és a város. Életed legnagyobb megmérettetésére készülsz. Ma este verseny.