Need for Speed PC, PS4, XBOXONE

Egy év kihagyás után mutatkozott be az új NFS, mely egy reboot lesz.
Típus: Autós, éjszakai, Verseny

Várakozásokon felül teljesített az EA

Adósak vagyunk még az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi jelentésével, amely szerint várakozásokon felüli eredményekkel zárta a kiadó az elmúlt negyedévet. A cég érthető módon tűkön ülve várja a karácsonyi szezont.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elképesztően ütősnek ígérkezik a november játékmegjelenések szempontjából, már a hónap első hetén olyan játékok érkeznek, amelyeket rengeteg játékos vár. Mutatjuk, mikor mit keressetek a boltokban!

Launch traileren a Need for Speed

Jövő hét kedden farol be a boltokba a Need for Speed, amely egyfajta reboot lesz. A szép emlékű Underground rajongói örülhetnek, hiszen éjszakai illegális futamok várnak ránk, B-filmekre jellemző élőszereplős átvezetőkkel.

Need for Speed - változatos helyeken száguldozunk

Egy hét múlva boltokba kerül a Need for Speed-sorozat legújabb, ezúttal számozás nélküli epizódja. Az új rész a fiktív Ventura Bay városában játszódik, ahol hat különböző kerületben zajlanak majd az üldözések.

Elkészült az új Need for Speed is

Úgy tűnik, ez a hétvége az aranylemezekről szól, a Ghost Games is bejelentette, hogy befejezték az új Need for Speed munkálatait. Már csak másfél hetet kell kibírni a megjelenéséig.

Need for Speed - 51 járgánnyal indul a száguldás

Az Electronic Arts és a Ghost Games végre lerántotta a leplet a Need for Speed megjelenésekor elérhető autókról. A premier napján 51 járgány lesz elérhető, de később újabbak gurulnak be a garázsokba.

Az új BMW M2 is benne lesz az új NFS-ben

A bajor autógyártó nemrég jelentette be a BMW M2 Coupét, az Electronic Arts pedig gyorsan lecsapott a lehetőségre, így ez a verda is bekerül az új Need for Speedbe, aminek egy külön trailert is szenteltek.

Need for Speed - tíz perc a zárt bétából

A Need for Speed nemrégiben lezajlott zárt bétatesztjén nem mindenki vehetett részt, de néhányan szorgalmasan rögzítették a videókat róla, hogy megmutassák a címet másoknak is. Ezúttal 10 percig mozog az új rész.

Need for Speed előzetes

Egy év kihagyás után újra itt a Need for Speed. Teljesen megújulva, stílust váltva, de visszatérve egyik kedvenc témájához, az illegális éjszakai versenyzésekhez. Immáron alcím nélkül.

Need for Speed - a testreszabási lehetőségekről

A Ghost Games nem győzi hangsúlyozni, hogy az új Need for Speedben mennyire szabad kezet kapunk a verdáink testreszabásában. A legújabb előzetes is erre a funkcióra összpontosít.