Need for Speed PC, PS4, XBOXONE

Egy év kihagyás után mutatkozott be az új NFS, mely egy reboot lesz.
Típus: Autós, éjszakai, Verseny

Need for Speed - nem lesznek fizetős DLC-k

Az EA fontos tudnivalókat közölt a Need for Speedről. A hivatalos honlapon feltűnt információk szerint nem lesznek fizetős DLC-k a játékhoz, az autókat már a debüt napján megkapjuk. Örvendetes tény!

Méreteset csúszik a PC-s Need for Speed

A Ghost Games tegnap jelentette be, hogy bár a Need for Speed konzolos verziói tartani tudják a novemberre kitűzött megjelenési időpontot, a játék PC-s változata sajnos nem. Az csak 2016 tavaszán kerül a boltokba.

Need for Speed - jelentkezz a bétatesztre!

Túl sok részlet nem derült ki róla, de az biztos, hogy bétatesztelhetjük majd az új Need for Speedet. Az Electronic Arts a minap nyitotta meg a regisztrációt, mutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy bejuthassál!

Need for Speed - testreszabni jó

A Ghost Games legújabb blogbejegyzéséből kiderül, hogy milyen részletesen szabhatjuk testre verdáinkat a Need for Speedben. A srácok elmondása szerint "mindent megváltoztathatsz" majd az autón.

Need for Speed - így játsszál majd!

Az új Need for Speed-trailer bemutatja a játéknak azt az öt különböző módját, amelyek lehetővé teszik, hogy növeld a hírnevedet, és így egyre menőbb autóversenyzővé válj. Csakhogy...

Ez a 17 autó már biztos benne lesz az új NFS-ben

Hamarosan érkezik az új Need for Speed, melyet ezúttal is a Ghost Games fejleszt. A játék hivatalos Twitterén nemrég megosztották az autólista egy részét, így ezek a járgányok már biztos helyet kaphatnak a virtuális garázsunkban.

Egy óra az új Need for Speeddel

Egyórányi gameplay-felvétel érkezett az új Need for Speedről, a videókon keresztül az autóverseny minden fontosabb részletét megvizsgálhatjuk. Lesz itt testreszabás, tuning és több különböző verseny is.

Need for Speed - tartalmas DLC-kre számíthatunk

Két év után idén ismét kapunk egy új Need for Speed-játékot, a fejlesztésért felelős Ghost Games pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy a premiert követően is tartalomban gazdag DLC-kel üthessük el az időnket.

Ezért kell majd állandó netkapcsolat az új NFS-hez

Már a bejelentés után nem sokkal kiderült, hogy az új Need for Speeddel való játékhoz állandó internetkapcsolatra lesz szükségünk. A Ghost Games most némi részletet is elárult azzal kapcsolatban, hogy miért döntöttek így.

GC 2015: A második galériafrissítés

Megint érkezett egy kazalnyi friss állókép a Gamescomról, így ismét csokorba szedtük őket. Lesz itt Need for Speed, Mirror's Edge Catalyst, XCOM 2, Deus Ex: Mankind Divided, The Crew és Assassin's Creed is.