ReCore PC, XBOXONE

Xbox One-, illetve Windows 10-exkluzív robotos akciójáték, melyet a Comcept és az Armature Studio fejleszt.
Típus:

E3 2016: ReCore - itt az első gameplay

Keiji Inafune új akció-kalandjátéka határozottan ígéretesnek néz ki. Hősnőnk különböző robotokat hív segítségül a kaland során, néhányuk a harcban jó, mások a platformrészeknél. A ReCore-t is megkapjuk PC-re.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

E3 2016: Kiszivárgott a Recore megjelenési dátuma

Folytatódik a Leak-3, ezúttal a Recore-ból szivárgott ki két screenshot, emellett a játék megjelenési dátumára is fény derült, ha minden igaz. A jó hír az, hogy ez esetben még idén nekieshetünk Inafune új játékának.

Xbox One - ez csak a kezdet

A tavalyi esztendőben elképesztően erős játékfelhozatallal büszkélkedhetett a Microsoft. Szerencsére idén se maradunk exkluzív címek nélkül. A legújabb promóciós videó pontosan erre emlékeztet minket.

Frissítve: Tényleg jön PC-re is a ReCore

Egy ideje már pletykáltak, így igazából nem nagy meglepetés, hogy tényleg megjelenik PC-re is a ReCore. A PC-s verzió csak Windows 10-en lesz futtatható, valamint a tavaszi megjelenés sem olyan biztos már.

ReCore - csak jövőre jönnek az új infók

Phil Spencer, az Xbox-részleg vezére a Twitteren megerősítette, remekül halad az idei E3-on bemutatott, Keiji Inafune nevével fémjelzett ReCore fejlesztése, de a játékkal kapcsolatos friss hírekre 2016-ig várnunk kell.

PC-re is megjelenik a ReCore?

Újabb Xbox One-exkluzívként bejelentett címről derülhetett ki, hogy PC-re is meg fog jelenni. A cím egyik fejlesztője a portfóliójában véletlenül leplezhette le az eddig még be nem jelentett PC-s kiadást.

ReCore - Keiji Inafune elárulja, miről is szól

A Microsoft E3-as konferenciáján mutatkozott be az Armature Games és Keiji Inafune új Xbox One-exkluzív játéka, a posztapokaliptikus univerzumban játszódó ReCore. Most megtudhatjuk, milyen játékról is lesz szó.

E3 2015: Bemutatkozik a Recore

Rögtön másodikként új Xbox One-exkluzív first party-címet mutatott be a Microsoft. A robotos Recore a PS2-es időszak akció-platformereit juttathatja az eszünkbe. A játék fejlesztésében Keiji Inafune is közreműködik.

E3 2015: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Hamarosan kezdetét veszi a Microsoft sajtókonferenciája. A showt nem csak élőben nézhetitek nálunk, de szokás szerint liveblogolunk is, ahol kommentáljuk, véleményezzük a történéseket - és persze rátok is számítunk!