ReCore PC, XBOXONE

Xbox One-, illetve Windows 10-exkluzív robotos akciójáték, melyet a Comcept és az Armature Studio fejleszt.
Típus:

Íme, a ReCore gépigénye

Újabb Microsoft-exkluzív játék gépigényéről rántották le a leplet a fejlesztők. Ezúttal a robotos ReCore-ról tudtuk meg, hogy milyen masinára is lesz szükség a futtatásához.

Negyed óra a ReCore-ral

Bő másfél hét múlva csaphatunk le Keiji Inafune új játékára, így a PAX Westen gyakorlatilag a végleges verziót állították ki. Hősnőnk, Joule nemcsak a fegyverek erejére hagyatkozhat, hanem a hozzá szegődő corebotok tudására is.

Launch traileren a ReCore

Két hét választ el bennünket a ReCore megjelenésétől, aminek az imént meg is kaptuk a launch trailerét. Gameplay jelenetekkel tarkított ízelítőt kapunk Joule kalandjaiból, a történetet hősnőnk édesapja, Dr. Adams vázolja fel.

ReCore - így fest a gyűjtői kiadvány

Korábban megismerkedtünk már a szeptemberi megjelenések sorát gyarapító ReCore pofás gyűjtőknek szánt kiadásával. A brit GAME áruházlánc viszont volt olyan jófej, hogy egy videón is bemutatta a teljes csomagot.

GC 2016: Az első galériafrissítés

Délután egy nagy adag screenshot szakadt ránk Kölnből. Főként a Microsoft játékai lesznek a porondon, úgymint a Dead Rising 4, a Forza Horizon 3, a Halo Wars 2 és a Sea of Thieves. Szemezgessetek!

GC 2016: Gameplay traileren a ReCore

Keiji Inafune új játéka is előkerült a kölni rendezvény apropóján, így most egy új trailert kaptunk a fejtörőkre, akcióra és platformelemekre épülő ReCore-ról. Már alig egy hónap van hátra a megjelenésig.

Nyomott áron jön a ReCore - de miért is?

Ismert, de keveset hangoztatott tény, hogy a ReCore nyomott áron kerül majd boltokba, a szokásos 60 dollár helyett mindössze 40 dollárt kell kifizetnünk érte. A Microsoft elmondta, miért döntöttek a vékonyabb árcédula mellett.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: A második galériafrissítés

Tegnap lefutottak a nagy konzolgyártók konferenciái, és így nem csak új videókkal lettünk gazdagabbak, hanem valóságos képözön zúdult ránk. A mai felhozatalban Gears of War 4-et, Forza Horizon 3-at, Resi 7-et és Tekken 7-et is találtok.

E3 2016: Akcióban a ReCore, ilyen lesz a gyűjtői

A Microsoft tegnapi mozgalmas konferenciáján végre teljes pompájában is megcsodálhattuk Keiji Inafune új akció-kalandjátékát, a ReCore-t, aminek most megmutatjuk a gyűjtői kiadását és friss gameplay videóját is.