Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
Típus:

Elstartolt a Sea of Thieves nyílt bétatesztje

Két héttel a megjelenés előtt a Rare a nagyközönség előtt is kitárja a Sea of Thieves kapuit. A játék nyílt bétatesztje már kezdetét vette, és egészen vasárnapig szelhetjük a habokat rögtönözött kalózcsapatunkkal.

Sea of Thieves - elindult a harmadik bétateszt

A megjelenés előtt még egyszer belevethetitek magatokat a Sea of Thieves zárt bétájába: mától egészen vasárnapig minden önjelölt (és Xbox Insider-tag) kalózt vár a háborgó tenger.

Felsorakoznak az Xbox Game Pass márciusi játékai

A hétvégi teasert követően az imént kiderült, hogy mely játékokkal bővül márciusban az Xbox Game Pass szolgáltatás felhozatala. Érkezik a Sea of Thieves és a Rise of the Tomb Raider is.

Holnap újraindul a Sea of Thieves zárt bétája

A hétvégén újra játszhatóvá válik a Sea of Thieves bétaverziója, igaz, a fejlesztők ezúttal nem fogadnak újabb játékosokat. A cél a szerverek stressztesztelése; nem mindig lesz makulátlan a játékélmény, ezt már most beharangozták.

Befutott a Sea of Thieves részletes gépigénye

A Rare nem bíz semmit a véletlenre az első PC-s játéka kapcsán, hiszen még egy irodai vason is képes eldöcögni a Sea of Thieves. Minden igényt kielégítő, az 540p-től a 4K felbontásig terjedő rendszerkövetelményeket olvashatsz.

Sea of Thieves - később jönnek a mikrotranzakciók

A Sea of Thieves sem ússza meg a mikrotranzakciókat, azok viszont csak később, úgy három hónappal a megjelenést követően élesednek majd a játékban. A Rare kizárólag kozmetikai kiegészítőkben gondolkodik.

Sea of Thieves - közeleg a nyílt bétateszt?

Habár a Sea of Thieves zárt bétatesztje már véget ért, a kliens még be-befrissül, amit a rajongók gondos adatbányászattal hálálnak meg a Microsoftnak. Így derült ki, hogy valószínűleg nyílt bétatesztet is indítanak a játékhoz.

Sea of Thieves - népszerű volt a béta

A héten lezárult a Sea of Thieves bétatesztje, a Rare pedig összegyűjtötte a próbakör ideje alatt gyűjtött statisztikákat, amelyek szerint úgy néz ki, népszerű volt a csoportos kalózkodás.

Sea of Thieves bétateszt

Szőrös hátú szárazföldi patkányok, ez a ti időtök! Ha szeretnétek arannyal megrakodva, hősként hazatérni, ne habozzatok: irány a fedélzet, és induljon a kaland - csatlakozzatok ti is a Sea of Thieves legénységéhez! Yarrr!

Sea of Thieves - még a krakennel is összefutunk

Lelkes adatbányászok beleásták magukat a Sea of Thieves bétaverziójának fájljaiba és számos érdekességet hámoztak ki belőlük. Lehet, hogy a játék végleges változatában az emberevő krakennel is összefutunk.