Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
1592467200

Szellemhajók szelik a Sea of Thieves vizeit

Újfajta ellenség bukkant fel a Sea of Thievesben: Flameheart kapitány bosszúszomjas kísértethajói minden élőnek borsot törnek az orra alá. A legyőzésükkel újfajta jutalmak ütik a markunkat.
1590150600

Steamre tart a Sea of Thieves

Bő két évvel a megjelenése után végre Steamen is elérhetővé válik a Rare kalózos kalandja. A jelenleg csupán Xbox One-on, illetve a Microsoft Store-on megvásárolható játék most egy új előzetessel ünnepel.
1587816000

Sea of Thieves - így működik az Emissary-rendszer

Mostantól mi is a kereskedelmi társaságok követeivé válhatunk, hála a Sea of Thieves legújabb frissítésének. A komoly jutalmakat ígérő megbízások azonban veszéllyel járnak, hiszen egy új, vérszomjas csoport ütötte fel a fejét a tengeren.
1586336400

Miről szólt az év első Inside Xbox-adása?

Tegnap tartotta a Microsoft az év első Inside Xbox-adását. A stream elsősorban a játékokról szólt, várhatókról és már megjelentekről is, de az új Xbox-konzolról is hallhattunk egy keveset.
1586193752

Inside Xbox műsorral jelentkezik holnap a Microsoft

Kedden este szállítja a Microsoft az év első Inside Xbox műsorát. Habár az új konzolról, az Xbox Series X-ről nem lesz most szó, a rendezők egyéb érdekes meglepetésekkel készül a nézőinek.
1585843200

Steamen is megjelenik a Sea of Thieves

Úgy tűnik, hamarosan a Steamen keresztül is zászlót bonthatnak a Sea of Thieves fotelkalózai. A Rare játéka bő két évvel az eredeti megjelenése után a Valve platformján is megvásárolhatóvá válik.
1584608400

Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.
1582182000

Sea of Thieves - a legénység már lángol

A Rare hivatalosan is elérhetővé tette a kalózos játék e havi frissítését Crews of Rage alcímmel, melyben az új kalandok és kincsek mellé némileg szívósabb és lobbanékony kedvű csontvázakat is kapunk.
1578560433

Tízmillió kalóz a Sea of Thievesben

Nagyon döcögős rajtot vett 2018-ban a Rare kalózos játéka, a Sea of Thieves, de az évek során a csapat alaposan kitett magáért, és ezt bizony a rajongók is meghálálták. Mostanra a játékosszám átlépte a 10 millió főt.
1576166400

Oktatómódot kapott a Sea of Thieves

Decemberben sem maradnak újdonságok nélkül a hét tenger kalózai. Megérkezett a Festival of Giving, ami új küldetésekkel és egy halom kozmetikai kiegészítővel köszönti az ünnepeket, valamint bekerült a régen várt oktatómód is.