Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
Típus:

Sea of Thieves teszt

Vasmacskát felhúzni, ágyúkat megtölteni, kihajózunk! Az a hitvány, féleszű patkány, aki ma a legnehezebb kincses ládát hozza el nekem közületek, éjjel a számlámra mulathat - de csak miután ragyog a fedélzet!

Nem mindenki ájult el a Sea of Thieves végétől

Véget ért a verseny a maximális szintig, így fény derült arra is, hogy mi vár azokra, akik elérik a legendás kalóz-státuszt és felrántják mindhárom frakciót 50-es szintre. Az endgame-jutalom pedig többek szerint hagy némi kívánnivalót maga után.

Sea of Thieves - furcsaságok PC-n

A Digital Foundry átvizsgálta a játék Windows 10-es verzióját, és számos érdekes tulajdonságra derítettek fényt. Ezek legtöbbje a PC-s tábort több ponton is negatívan érinti, mind grafikai beállítások, mind teljesítmény szempontjából.

Elképesztően sikeres a Sea of Thieves

A Microsoft tájékoztatása szerint a Sea of Thieves premierjének napján több mint egymillióan játszottak a játékkal, míg a premier hetében ez a szám kétmillióra ugrott. Ezzel az Xbox One-generáció legkelendőbb játéka lett a cégnél.

Ingyenes marad a respawn a Sea of Thievesben

Elég nagy port kavart a közösségben a Rare kalózjátékának következő patch note-ja. A fejlesztők azonban gyorsan reagáltak a felbolydulásra, így nem kell majd fizetnünk, ha a puska rossz oldalán találjuk magunkat.

Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.

Sea of Thieves - megvan az egymillió játékos

A Rare jelentése szerint több mint egymillió játékos ugrott fejest a Sea of Thievesbe a megjelenés óta. A játékosáradatot szerverproblémák kísérték, erről is beszélt a fejlesztőcég.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.

Sea of Thieves - a krakennel ünnepeljük a premiert

Már itt kopogtatnak a kalózok az ajtónkon, a megjelenésig csupán négyet kell aludni. A Rare már most közzétette a Sea of Thieves launch trailerét, melynek elején a veszedelmes tengeri szörny, a kraken is feltűnik.

Minden, amit a Sea of Thievesről tudnod kell

A megjelenéshez közelítve bizonyára vannak még olyan játékosok, akik egyelőre nem tudják hova tenni a Sea of Thievest. A Rare most a segítségükre siet: a legújabb videó a kalózos multis cím főbb jellegzetességeit mutatja be.