Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
Típus:

Sea of Thieves - jelentkezhetsz a következő tesztre

Noha tavaly december óta már számos alfatesztet tartott a Rare, nem minden érdeklődő kapott játéklehetőséget. Most regisztrálhatsz a Sea of Thieves Insider-programra, így garantáltan hozzáférést kapsz a következő próbához.

Sea of Thieves - légy igazi kalóz!

Az idei E3 óta nemigen hallottunk a Rare közösségi kalózjátékáról, a Sea of Thievesről, így időszerű volt, hogy friss előzetest kapjunk hozzá. Meg is érkezett, méghozzá a játékra jellemző laza hangvételben.

Tíz dolog, amit tudnod kell a Sea of Thievesről

Ha eddig értetlenül pislogtál a Rare új játékát látva, van egy jó hírünk: a csapat most egy videóban foglalja össze a Sea of Thieves legfontosabb jellemzőit. Közös tengeri csaták és kincskeresés vár ránk.

Sea of Thieves - 540p-ben is tolhatjuk

A Rare és Microsoft által fejlesztett Sea of Thieves nem állítja a PC-s játékosokat megoldhatatlan feladat elé a játék futtatását illetően. Most arról beszéltek, milyen felbontásokkal készülnek.

GC 2017: Sea of Thieves - együtt játszhat mindenki

A Rare illetékese megerősítette, hogy a PC-n és Xbox One-on élni fog a cross-play lehetősége a Sea of Thieves kapcsán. Tehát a konzolosok PC-sek együtt játszhatnak majd a kalózos játék világában.

Sea of Thieves - a kalózok mindennapjai

A Sea of Thievest készítő Rare egy meglehetősen hosszú, több mint 25 perces, teljes küldetést bemutató videóval rukkolt elő. A friss felvételen egy rejtélyes kincset igyekszik felkutatni a legénység.

GC 2017: Megvan a Microsoft-konferencia időpontja

Augusztus végén rendezik Európa legnagyobb gamer eseményét Kölnben. A Microsoft sem marad ki a tutiból: a gamescomos konferenciájukat az esemény nulladik napján tartják, és játszható lesz az Xbox One X.

E3 2017: Az első galériafrissítés

Három nagy konferenciával a hátunk mögött már összegyűlt egy csokorra való screenshot a közeljövő legígéretesebb játékaiból. Lesz itt Forza Motorsport 7, Wolfenstein II, Anthem, The Evil Within 2 és Metro Exodus is.

E3 2017: Sea of Thieves - horgonyt fel!

A Sea of Thieves sem az új játékok sorát gyarapította az idei kiállításon, de a tartalmas bemutató végén legalább kiderült, hogy jövő év elején hajózhatunk majd ki legénységünkkel.

E3 2017: Microsoft konferencia - LIVEBLOG

Remélhetőleg már mindenki testileg-lelkileg felkészült az Xbox Scorpio leleplezésére. A Microsoft bemutatójáról természetesen élőben blogolunk nektek, miközben véleményezünk és esélyeket latolgatunk. Ne maradj ki!