Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
1522342800

Sea of Thieves - furcsaságok PC-n

A Digital Foundry átvizsgálta a játék Windows 10-es verzióját, és számos érdekes tulajdonságra derítettek fényt. Ezek legtöbbje a PC-s tábort több ponton is negatívan érinti, mind grafikai beállítások, mind teljesítmény szempontjából.
1522263600

Elképesztően sikeres a Sea of Thieves

A Microsoft tájékoztatása szerint a Sea of Thieves premierjének napján több mint egymillióan játszottak a játékkal, míg a premier hetében ez a szám kétmillióra ugrott. Ezzel az Xbox One-generáció legkelendőbb játéka lett a cégnél.
1522162800

Ingyenes marad a respawn a Sea of Thievesben

Elég nagy port kavart a közösségben a Rare kalózjátékának következő patch note-ja. A fejlesztők azonban gyorsan reagáltak a felbolydulásra, így nem kell majd fizetnünk, ha a puska rossz oldalán találjuk magunkat.
1522058640

Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves

Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.
1521741600

Sea of Thieves - megvan az egymillió játékos

A Rare jelentése szerint több mint egymillió játékos ugrott fejest a Sea of Thievesbe a megjelenés óta. A játékosáradatot szerverproblémák kísérték, erről is beszélt a fejlesztőcég.
1521486000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon jó játékosnak lenni ezen a héten (is), számos ígéretes játék kerül boltokba a következő napokban. Kalózkodunk, megszökünk egy börtönből, és egy messzi-messzi királyságba is ellátogatunk majd.
1521205217

Sea of Thieves - a krakennel ünnepeljük a premiert

Már itt kopogtatnak a kalózok az ajtónkon, a megjelenésig csupán négyet kell aludni. A Rare már most közzétette a Sea of Thieves launch trailerét, melynek elején a veszedelmes tengeri szörny, a kraken is feltűnik.
1521104423

Minden, amit a Sea of Thievesről tudnod kell

A megjelenéshez közelítve bizonyára vannak még olyan játékosok, akik egyelőre nem tudják hova tenni a Sea of Thievest. A Rare most a segítségükre siet: a legújabb videó a kalózos multis cím főbb jellegzetességeit mutatja be.
1520613011

Elstartolt a Sea of Thieves nyílt bétatesztje

Két héttel a megjelenés előtt a Rare a nagyközönség előtt is kitárja a Sea of Thieves kapuit. A játék nyílt bétatesztje már kezdetét vette, és egészen vasárnapig szelhetjük a habokat rögtönözött kalózcsapatunkkal.
1519999218

Sea of Thieves - elindult a harmadik bétateszt

A megjelenés előtt még egyszer belevethetitek magatokat a Sea of Thieves zárt bétájába: mától egészen vasárnapig minden önjelölt (és Xbox Insider-tag) kalózt vár a háborgó tenger.