Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
Típus:

E3 2017: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

A bemelegítésnek vége! A neves gyártók közül a Microsoft nyitja sort ma 23 órakor, ráadásul rögtön konzolbemutatónak örülhetünk, hiszen teljes valójában lelepleződik a Project Scorpio! Itt érdemes követni a közvetítést!

Így játszik Phil Spencer a Sea of Thievesszel

Phil Spencer Xbox-főnők vendégségben járt a Rare-nél, hogy megnézze és kipróbálja idén érkező játékukat a Sea of Thievest. A frissen megjelent videó tanúsága szerint a csapat jól elszórakoztatta a Microsoft emberét.

Sea of Thieves - mindent az erőforrásokról

Nagy eséllyel valamikor idén érkezik meg a Rare játéka, a Sea of Thieves, melyben barátainkkal kalózhajó-legénységet alkotva fedezhetjük fel a pompás szigetvilágot. Az új videóban az erőforrás-rendszerről mesélnek a fejlesztők.

Sea of Thieves - még több kalózkodás

Új játékmenet-videó érkezett a Rare-féle Sea of Thievesből. A hosszú felvételen ezúttal is a fejlesztők alakítják a hajó legénységét, miközben más játékosokat próbálnak legyőzni.

Sea of Thieves - fedélzeten a fejlesztők

A januári interjú után most végre mozgás közben is megnézhetjük, hogyan is működik a Rare új játékában, a Sea of Thievesben a kooperatív móka. Ötletes a cím, bár egyelőre néhol hektikusnak tűnik.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Sea of Thieves - toborozz legénységet!

Továbbra is keveset mutat magából a Rare csapatának online kalózkodós játéka, a Sea of Thieves, de legalább szépen körvonalazódik, pontosan mi mindenre számíthatunk majd.

Sea of Thieves - napról napra szebb lesz

Folytatódik a Rare-féle kalózkaland, a Sea of Thieves részletes bemutatása. Az e célból indított videósorozat legújabb epizódja épp a korábban sokat kritizált látványra tér ki.

GC 2016: Sea of Thieves - ilyen egy tengeri csata

A Rare alkotását még most sem tudjuk hová tenni, de az biztos, hogy a kooperatív mókára fókuszáló anyag az összes kalózos film és regény jellegzetességeit felvonultatja. Persze nem szabad komolyan venni.

GC 2016: Az első galériafrissítés

Délután egy nagy adag screenshot szakadt ránk Kölnből. Főként a Microsoft játékai lesznek a porondon, úgymint a Dead Rising 4, a Forza Horizon 3, a Halo Wars 2 és a Sea of Thieves. Szemezgessetek!