Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
Típus:

Mi is pontosan a Sea of Thieves?

A Rare útjára bocsájtotta a Sea of Thieves fejlesztői naplósorozatát. Az első epizód után végre neked is lesz némi fogalmad arról, hogy mi is a kalózos játék lényege. Annyi biztos, hogy nem MMO.

E3 2016: Csak jövő februárban jön a Sea of Thieves

Aaron Greenberg, az Xbox marketingjéért felelős vezető egy E3-as interjúban megerősítette, hogy a Rare kalózos játéka, a Sea of Thieves jövő év elején jelenik meg.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: Nem MMO lesz a Sea of Thieves

Első pillantásra nem egyértelmű, hogy pontosan milyen játék a Sea of Thieves. A korai előzetesek alapján a játékosok MMO-nak hitték a Rare alkotását, azonban a fejlesztők ezt cáfolták. Akkor mégis mivel van dolgunk? Elmondjuk.

E3 2016: A második galériafrissítés

Tegnap lefutottak a nagy konzolgyártók konferenciái, és így nem csak új videókkal lettünk gazdagabbak, hanem valóságos képözön zúdult ránk. A mai felhozatalban Gears of War 4-et, Forza Horizon 3-at, Resi 7-et és Tekken 7-et is találtok.

E3 2016: Sea of Thieves - a Pixar-kalózok menedéke

Megkapta az első komolyabb gameplay videóját a Rare vadonatúj játéka, a Sea of Thieves. A multiplayer módra kihegyezett kalózos játék olyan, mintha egy Pixar-film elevenedne meg előttünk.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

Sea of Thieves - elsők között próbálhatod ki

Szeretnéd a világon elsőként kipróbálni a Rare ambiciózus játékát, a Sea of Thievest? Most itt a remek alkalom, a csapat ugyanis egy nagyon vicces versenyre invitálja rajongóit. Az önjelölt kalózok pedig nem maradnak jutalom nélkül.

Xbox One - ez csak a kezdet

A tavalyi esztendőben elképesztően erős játékfelhozatallal büszkélkedhetett a Microsoft. Szerencsére idén se maradunk exkluzív címek nélkül. A legújabb promóciós videó pontosan erre emlékeztet minket.

E3 2015: Új játék készül a Rare műhelyében

Teljesen új címet mutatott be a Rare az E3-on, a kalózos Sea of Thievest. Emellett egy óriási, 30 játékból álló Rare-csomag is készül, amiben a patinás stúdió eddigi legjobb címei kaptak helyet.