Sea of Thieves PC, XBOXONE

Hosszú idő után befutott a Rare első normális (nem kinectes) fejlesztése.
Típus:

Sea of Thieves - két nappal tovább bétázhatunk

Tegnapelőtt startolt el a Sea of Thieves zárt bétatesztje PC-n és Xbox One-on, ám a szervergondok miatt a Rare úgy döntött, két nappal meghosszabbítja a próbaidőszakot. Egészen jövő hét szerdáig kalózkodhatunk.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2018-ban

Remélhetőleg mindenkinek sikerült tisztességeset faragni a backlogján, a héten ugyanis kezdetét veszi az idei játékáradat. Összeszedtünk húsz címet, amivel muszáj lesz játszanod 2018-ban!

Sea of Thieves - trailer a bétateszt örömére

Tegnap este végre elstartolt a Sea of Thieves zárt bétatesztje. Ha előrendelő vagy, netán az Insider Programme-tagsággal rendelkezel, akkor már szelheted a végtelen óceánokat. A többieknek egy trailerrel kell beérniük.

Friss exkluzívokkal erősít az Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása nagyot lép előre: ezentúl minden Xbox One-exkluzív címet már a megjelenés napján megkapnak a tagok. Az első fecske a Sea of Thieves lesz március 20-án.

Íme, a Sea of Thieves-játékunk nyertesei!

A héten veszi kezdetét a Sea of Thieves zárt bétatesztje, amely arra hivatott, hogy ízelítőt adjon a kalózélet keménységéből. A Microsoft jóvoltából 20 bétakulcsot osztottunk szét közöttetek!

Sea of Thieves - hatalmas nyílt világ vár ránk

Jövő héten mi magunk is bebarangolhatjuk majd a Sea of Thieves varázslatos világát, addig viszont Ryan Stevenson, a játék művészeti vezetője egy fejlesztői naplóban bemutatja, pontosan mi is vár majd ránk.

Január végén indul a Sea of Thieves zárt bétája

Január végén öt napon keresztül próbálgathatják majd a játékosok a Rare kalózos játékát. Sajnos biztosan nem jut be rá mindenki, ám ezúttal legalább az NDA nem köti majd a tesztelők kezét.

Pofás kontroller érkezik a Sea of Thieves apropóján

A Microsoft bemutatta az Xbox One legújabb spéci kontrollerét, amely a Sea of Thieves premierje apropóján kerül boltokba. A kiegészítő áttetsző lila borítást kapott, és még egy sötétben világító koponya is felbukkan rajta.

Így fejlődünk a Sea of Thievesben

A Rare ezúttal a Sea of Thieves frakcióiról, küldetéseiről és fejlődési rendszeréről árult el néhány érdekességet a legújabb gameplay videóban. Ahogy növekszik kalózaink hírneve, úgy egyre zsírosabb megbízásokat vállalhatunk el.

TGA 2017: Márciusban jön a Sea of Thieves

Egy új trailer társaságában jelentette be a Microsoft a Sea of Thieves napra pontos megjelenési dátumát. A Rare játéka különleges élményt ígér, a barátainkkal közösen tapasztalhatjuk meg, milyen a kalózok élete.