Dreams PS4

Ismét a saját tartalmak létrehozásán van a hangsúly a Media Molecule játékában.
Típus: kreatív, Sandbox

Más PlayStation-exkluzív címek is PC-re tartanak?

A tegnapi nap során kiderült, hogy a Sony belsős fejlesztésű játéka, a Horizon: Zero Dawn is PC-re látogat, ám úgy néz ki, hogy hamarosan más játékok is csatlakozhatnak hozzá.

Cyberpunk 2077 - traileren a PS1-es demake

Persze a projekt aligha fog valódi, PlayStation 1-en játszható címként megvalósulni, de a PS4-es Dreams segítségével alkotott Cyberpunk 1997 még így is sok rajongó számára lehet érdekes.

Véget értek a Dreams munkálatai

A Media Molecule bejelentette, hogy aranylemezre került a Dreams, vagyis fejlesztési okokból a játék már biztosan nem csúszik többet, mindössze a dobozos változat sokszorosítása van hátra a megjelenésig.

Dreams - februártól igazán nagyot álmodhatunk

A Media Molecule érdekes koncepciójának lényege, hogy olyan környezetet teremtsen a játékosoknak, melyben bárki megvalósíthatja az álmát, legyen az zene, film, játék vagy más műalkotás, és a végén mindezt meg is oszthassa.

Legitim fejlesztői eszközzé válhat a Dreams

A Dreams felhasználói bebizonyították, hogy amit megálmodhatunk, az valósággá is válhat. Némi odafigyeléssel és kellő kitartással teljes értékű játékokat készíthetünk a Media Molecule programján belül, ezeket pedig egy napon ki is adhatjuk.

Dreams bétateszt

A Media Molecule már több mint tíz évvel ezelőtt is arra ösztönözte a játékosokat, hogy kreativitásukat kiélve alkossanak a LittleBigPlanet csodálatos világában. A Dreams ezt az örökséget viszi tovább, csak még nagyobb szabadságot ígérve.

Dreams - áprilisban jön az Early Access-kiadás

A Sony valamiért kihagyta a State of Play felhozatalából a hírt, hogy április közepén válik elérhetővé a Dreams korai hozzáférésű változata. Annyi baj legyen, befutott a bejelentés, amiből minden részlet kiderül a témában!

Dreams - tavasszal indul a fizetős korai hozzáférés

A Media Molecule a PlayStation hivatalos blogján jelentette be, hogy tavasszal egy nagyon limitált korai hozzáférést kap a csapat legújabb játéka, a Dreams. A lehetőség fizetős lesz, amit aztán a teljes játék megjelenése követ.

A jövő héten indul a Dreams nyílt bétatesztje

A Media Molecule következő alkotását hamarosan minden PlayStation 4-felhasználó kipróbálhatja. A tavalyi év végén még zárt betafázisban leledző Dreams a jövő héten kitárja a kapuit.

Holnap rajtol el a Dreams bétatesztje

Ha korábban feliratkoztál a Media Molecule hírlevelére, akkor számodra jó hír, hogy holnaptól már ki is próbálhatod a LittleBigPlanet fejlesztőinek legújabb, évek óta készülő játékát, a Dreamst.