Dreams PS4

Ismét a saját tartalmak létrehozásán van a hangsúly a Media Molecule játékában.
Típus: kreatív, Sandbox

Még idén érkezik a Dreams bétája

Régóta várunk a Media Molecule legújabb projektjére, de szerencsére még idén játszhatunk a Dreamsszel. Az első publikus bétatesztet még 2016 végére ígérték - végül két év csúszással élesedik.

Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: Kooperatív lehetőségek a Dreamsben

A Media Molecule emeli a tétet: a Dreamsben megalkothatjuk saját játékunkat, amit aztán megoszthatunk másokkal is. Simán elképzelhető, hogy ugyanazt az alkotást két felhasználó egyideűleg szerkesztheti és tesztelheti.

Tíz percig mozog a Dreams

Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy milyen is pontosan a Media Molecule új alkotása, a Dreams. Lényegében bárki elkészítheti vele azt a játékot, amiről mindig is álmodott, lehetőségeink szinte végtelenek. Nézzünk is bele!

Ízelítő a Dreams képességeiből

Újabb látnivalót csepegtetett a Media Molecule a Dreamsről, pontosabban egy olyan platformerből láthattok most egy rövid ízelítőt, amit teljes mértékben a játék nyújtotta eszközökkel készítettek.

PSX 2017: Részletek a Dreams sztorimódjáról

Külön panelbeszélgetést szenteltek a Media Molecule új játékának az idei PlayStation Experience-en. A jó hír az, hogy a készítők 2018-as megjelenést ígérnek, ennek megfelelően az új infókkal sem fukarkodtak.

TGA 2017: Újra hallatott magáról a Dreams

Nem várta meg a PlayStation Experience-t, már a The Game Awardson megmutatta a Sony a PlayStation 4-exkluzív Dreams új előzetesét. Ez eddig a legváltozatosabb kedvcsináló a játékból.

Ezek a játékok ott lesznek az idei PSX-en

A Sony idei utolsó rendezvényére december 8-10. között kerül sor. A konzolgyártó jó néhány különleges bejelentéssel készül, és már most elárult néhány konkrétumot a PlayStation Experience-szel kapcsolatban.