Dreams PS4

Ismét a saját tartalmak létrehozásán van a hangsúly a Media Molecule játékában.
Típus: kreatív, Sandbox

A Dreams is ott lesz a PlayStation Experience-en

A múlt héten már sejtettük, hogy a Media Molecule új játéka is tiszteletét teszi a PSX 2017-en, mára azonban bizonyossá vált. Olyannyira így lesz, hogy a srácok már egy teaser trailert is közzétettek a Dreamsről.

Aggodalomra semmi ok, a Dreams köszöni, jól van

Habár az elmúlt két évben alig hallottunk a Media Molecule következő fejlesztéséről, a Sony szerint aggodalomra semmi ok, a Dreams továbbra is fejlesztés alatt áll. Ha minden jól megy, hamarosan láthatjuk is.

Nem biztos, hogy idén jön a Detroit: Become Human

A PlayStation 4 idei felhozatalát taglaló videóba némi hiba csúszott, elvégre a Sony szerint korántsem száz százalék, hogy a Quantic Dream új játéka idén érkezik. Hasonló a helyzet a Media Molecule-féle Dreamsszel is.

Csak jövőre indul a Dreams bétatesztje

Elég régóta készül a Media Molecule új PS4-exkluzív címe, a Dreams. A LittleBigPlanet fejlesztői ugyan 2016 végére ígérték a bétaverziót, de ebből nem lesz semmi, nem akarnak hibás, befejezetlen játékot kiadni a kezükből.

Végre belenézhetünk a Dreamsbe is

Habár a Media Molecule új játéka valamiért kihagyta az E3-at, nem sokkal azután mégis belenézhetünk egy hosszabb videó erejéig. A fejlesztők maguk streamelték az alkotást, a kreatívabb játékosok kedvelni fogják.

Dreams - mozgásban a Media Molecule új játéka

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Media Molecule legújabb játéka, a Dreams, amiről azóta lényegében semmit nem lehetett hallani. Ma a srácok végre tartottak belőle egy rövid bemutatót, amit a hajtás után meg is leshettek.

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

E3 2015: Dreams - a Media Molecule új játéka

A Sony bejelentette a LittleBigPlanet fejlesztőjének új játékát, a Dreamset, melyben ismét az a cél, hogy megalkossuk saját karakterünket és pályánkat, ám ezúttal a DualShock 4 mozgásérzékelő funkcióját használjuk ehhez.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.