Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr MAC, PC, PS4, XBOXONE

Akció-RPG a Warhammer 40.000 világában - magyar fejlesztőktől.
Típus: Akció, RPG, Sandbox

Kiegészítőt kap a Warhammer 40.000: Inquisitor

A Neocore Games tájékoztatása szerint önállóan is futtatható kiegészítőt kap a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr. A Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy május végén jelenik meg.

Nagyot frissül a Warhammer 40K: Inquisitor

A NeocoreGames akció-RPG-je májusban kapja meg a 2.0-s frissítését, amely rengeteg fejlesztést élesít. Gyakorlatilag teljesen kicseréli a meglévő rendszereket, és még a szintsapkát is kitolja. Itt az idő visszatérni a játékhoz!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!

Újra csúszik a konzolos Warhammer 40K: Inquisitor

A hazai Neocore hivatalosan is megerősítette, hogy a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr korábban júliusra halasztott konzolos kiadását még kicsit csiszolni szeretnék, így annak premierjére tovább kell majd várnunk.

Megjelent a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr

Megjelent a magyar fejlesztésű Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr akció-RPG PC-s változata. A konzolosoknak még várniuk kell, nekik csak a következő hónaptól lesz elérhető a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Miközben kapkodjuk a fejünket az E3-at megelőző teaserrengetegben, ne feledkezzünk meg a következő napok játékmegjelenéseiről sem! Szerencsére kellemesen sűrű lesz a felhozatal.

Ezt kell tudnod a Warhammer 40K: Inquisitorról

Vadiúj előzetessel jelentkezett a NeocoreGames, amely a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr minden fontos aspektusára kitér. A végleges változat a jövő héten élesedik PC-n, majd egy hónappal később konzolokon is.

Konzolokon csúszik a Warhammer 40K: Inquisitor

A Neocore bejelentette, hogy a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr PS4-es és Xbox One-os változata mégsem jelenik meg június 5-én, mint a PC-s verzió. Konzolon egy kicsit tovább kell várnunk az akció-RPG-re.

Júniusra csúszik a Warhammer 40.000: Inquisitor

Sajnos mégsem jelenik meg a magyar Neocore Games akció-szerepjátéka május elején, ugyanis bajok vannak a konzolos változatokkal. Így a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr csak júniusban veszi be a boltokat.

Májusban jön a Warhammer 40.000: Inquisitor

A hazai Neocore Games hivatalosan is megerősítette, hogy a három éve készülő Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr végre pontos megjelenési dátumot kapott. A Warhammer 40K univerzumában játszódó ARPG májusban érkezik.