World of Warcraft: Legion PC

A World of Warcraft hatodik kiegészítőlemeze. Vajon ezzel sikerül megállítani a játékostábor fogyását?
1461049200

Kiderült, hogy mikor jön a World of Warcraft: Legion

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft hatodik kiegészítőlemeze. A játékot már elő is rendelhetik a rajongók, akik így idő előtt hozzáférhetnek majd az új kaszthoz.
1460632677

A Lizard Squad lecsapott a Blizzard szervereire

DDoS-támadás érte a Blizzard európai és amerikai szervereit, így a csapat több játéka, mint például a World of Warcraft vagy a Diablo, jó ideig játszhatatlan volt, ahogy a Battle.net szolgáltatásai se működtek tökéletesen.
1460041255

BlizzCon 2016: Megvan a dátum

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Blizzard Entertainment házi rendezvénye, a BlizzCon. Idén novemberben is az Anaheim Convention Center ad otthont a konferenciáknak, bajnokságoknak és minden másnak.
1459670400

Henry Cavill majdnem lecsúszott élete szerepéről

Henry Cavill Conan O'Brien műsorában elárulta, majdnem lecsúszott Suparman szerepéről, mert amikor Zack Snyder hívta, épp World of Warcraftozott, és annyira belemerült, hogy nem vette fel a telefont.
1459618320

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.
1458734400

Újabb hangulatos tévéreklámon a Warcraft-film

Májusban a vásznon is kitör a háború az orkok és az emberek között, a sorban immáron negyedik tévészpot pedig nem csak emlékeztet erre, de azt is nyilvánvalóvá teszi, hogy egyre jobban néz ki ez a film.
1458293520

Egyperces ízelítő a Warcraft-filmből

Hamarosan újabb játékos filmadaptációért izgulhatunk, ugyanis május végén kerül mozikba a Warcraft feldolgozása. A minap érkezett egy új tévéreklám a Duncan Jones rendezésében készülő alkotáshoz.
1455972300

Ilyen gép kell az új World of Warcraft-kiegészítőhöz

Tizenkét éve annak, hogy elrajtolt a World of Warcraft, azóta pedig nemcsak a játéka maga, de a gépigénye is alaposan megváltozott. A Blizzard a minap közzétette, hogy milyen vas szükséges a Legion futtatásához.
1455015300

25 éves a Blizzard - melyik a kedvenc játékod tőle?

Tegnap ünnepelte a huszonötödik születésnapját a Blizzard Entertainment, a jeles alkalom apropóján pedig egy visszaemlékezős videót is kiadott a fejlesztőcsapat, amely számos sikerjátékkal büszkélkedhet.
1453705244

Megérkezett a Warcraft-film TV-reklámja

Nyáron az orkok és az emberek háborújára ülünk be a mozikba, addig pedig minden kedvcsinálót megnézünk belőle, mert miért is ne? Ezúttal a friss jelenetekkel megspékelt TV-szpotra csorgathatjuk a nyálunkat.