World of Warcraft: Legion PC

A World of Warcraft hatodik kiegészítőlemeze. Vajon ezzel sikerül megállítani a játékostábor fogyását?
1531897394

Mostantól csak havidíjat kell fizetni a WoW-ért

Megváltozott a World of Warcaft előfizetési rendszere! Mostantól minden kalandor olcsóbban vághat neki a nagy utazásnak hat nagyszerű kiegészítőn keresztül, akár a 110-es szintig felfejlődve.
1529672449

A hétvégén lejárt előfizetéssel is játszható a WoW

Elstartolt a Welcome Back hétvége a World of Warcraftban, így június 24-ig teljesen ingyen játszhatsz a Blizzard MMO-jával, ha korábban aktív előfizető voltál. Ki tudja, talán újra kedvet kapsz hozzá?
1522652400

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!
1507363212

Régóta várt funkciókkal bővült a Battle.net

A Blizzard Entertainment frissítette asztali kliensprogramját, olyan új funkciókkal bővült az app, amiket már régóta kért a közösség. Már offline módba is kapcsolhatunk, illetve a közösségi lehetőségek is bővültek.
1502800328

A Blizzard visszahozta a Battle.net nevet

A Blizzard ismét megváltoztatta saját kliensprogramjának nevét, így visszatér a jól bevált Battle.net elnevezés. Nem véletlenül: évek óta ezt használták a rajongók, a márciusi váltásnak nem sok értelme volt.
1499450400

World of Warcraft - irány Kul Tiras?

A legutóbbi találgatások szerint Kul Tiras lehet a következő World of Warcraft-kiegészítő helyszíne. A rajongók a legújabb javítás fájljait feltúrva tippelnek arra, hogy az eltűnt szigetre tartunk.
1498460450

Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.
1490373000

Elbúcsúztunk a Battle.net márkanévtől

Ahogy arról tavaly már beszámoltunk, a Blizzard megerősítette, hogy elengedi a népszerű Battle.net márkanevet, az ugyanis eléggé összezavarta a rajongókat. A frissítés megérkezett, bár elég nehéz kiszúrni a változást.
1486731651

Tényleg visszatér a gyökerekhez a Call of Duty

A legjobb évén van túl az Activision-Blizzard. A kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy 2016-ban rekordösszegű bevételre tett szert, emellett a közelgő játékairól is megtudtunk pár érdekességet.
1486479600

World of Warcraft - máshol is elköltheted az aranyad

A Blizzard bejelentette, hogy kiterjeszti a World of Warcraft tokenrendszerét, így azokkal a Battle.net-egyenlegedet is hizlalhatod majd; vagyis az MMO-ban összegereblyézett aranyadat akár az Overwatch-ban is elverheted.