The Surge PC, PS4, XBOXONE

A Lords of the Fallen fejlesztőinek új játéka, a Dark Souls és a Holnap határa keveredésével.

Felvásárolta a The Surge fejlesztőit a Focus Home

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy felvásárolta a The Surge-sorozat mögött álló Deck13 csapatát, emellett belengette, hogy több játékbemutatóval is készül a közeljövőben.

Íme, a PlayStation Plus áprilisi játékai

Tegnap befutottak a Games with Gold ingyenes játékai, de a Sony-pártiak sem maradnak jóságok nélkül a jövő hónapban. Egy sci-fi köntösbe bújtatott soulslike és egy brutális nyílt világú túlélőjáték vár majd ránk.

The Surge - elérhető a vadnyugati DLC

A jó, a rossz és az augmentált címen fut a The Surge legújabb DLC-je, amely vadnyugati környezetben játszódik és egy őrült tudóst kell megfékeznünk benne. Kiborg cowboyok ellen vívhatunk kiélezett csatákat.

December elején jön a The Surge DLC-je

A Deck13 csapata lassan révbe ér a The Surge első kiegészítőjével. Az A Walk in The Park már nem lesz olyan lineáris, mint amilyen az alapjáték volt, az új régió "nyitottabb, de nem kevésbé halálosabb".

Decemberben kiegészül a The Surge

A Deck13 csapata bejelentette a The Surge A Walk in the Park névre keresztelt DLC-jét, és ezzel együtt a Complete-kiadást is - mindkettő december elején érkezik. A kiegészítőben sokkal nyitottabb terepen kalandozunk.

Elérhető a The Surge demója

Ha még nem próbáltad a Deck 13 sci-fi környezetben játszódó akció-szerepjátékát, akkor itt az alkalom. Arra viszont készülj fel, hogy már a próbaverzió is bitang nehéz lesz, lévén a fejlesztők a Dark Soulsból merítettek ihletet.

Demót kap a The Surge

Nem kapott rossz értékeléseket a Deck13 legutóbbi akció-szerepjátéka, ugyanakkor nem is lelkesedtek érte annyira a kritikusok, ami biztosan nyomott hagyott a játék eladásain. A fejlesztők előálltak a megoldással: jövő héten demó érkezik a címhez.

The Surge teszt

Dark Souls-stílusú sci-fi RPG-t készített a Lords of the Fallen munkálataiért is felelős német Deck13. A The Surge egy fejlett technológiájú, disztópikus jövőbe kalauzol el minket, embert próbáló körülmények közé.

Brit toplista: az élen kezdett az Injustice 2

A múlt héten egy sor új játék került boltokba, így a brit játékeladási toplistán is a feje tetejére fordult minden. Az Injustice 2 az élen kezdett, de meglepően jól nyitott a PlayStation VR-exkluzív Farpoint is.

The Surge - nem lesz gond a PC-s átirattal

A Deck13-nál úgy gondolták, hogy még a megjelenés előtt megnyugtatják a PC-s játékosokat: a Redditen tértek ki a a PC-s változat minőségére, valamint a DRM-ről is beszéltek.