The Surge PC, PS4, XBOXONE

A Lords of the Fallen fejlesztőinek új játéka, a Dark Souls és a Holnap határa keveredésével.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrűnek ígérkezik a hét játékmegjelenések szempontjából. Össznépi bunyóba kezdenek a kedvenc szuperhőseink, sci-fi körítést kap a Dark Souls (vagy valami olyasmi), és a PlayStation VR játékfelhozatala is bővül egy kicsit.

Filmes launch traileren a The Surge

Habár még négy napot várnunk kell a Deck13 szerepjátékának megjelenéséig, az utolsó előzetest már most megnézhetjük. A videóban nincs gameplay jelenet, ennek ellenére tökéletesen meghozza a hangulatot a sci-fi Dark Soulshoz.

The Surge - kulisszák mögött a harc

A Deck13 gőzerővel pörgeti a sci-fi környezetben játszódó Dark Souls-hasonmás, a The Surge marketingjét, így a közelgő premier előtt befutott egy újabb színfalak mögötti kedvcsináló.

Így harcolunk a The Surge-ben

A sci-fi Dark Soulsnak titulált The Surge-ben elég összetett harcrendszer dolgozik, akár vízszintesen vagy függőlegesen is támadhatunk benne, egy-egy adott testrészt célozva. A levágott tagokat később fel is használhatja karakterünk.

Befejeződtek a The Surge munkálatai

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy aranylemezre került a The Surge, így már nincs más hátra a megjelenéséig, mint a játék lemezeinek sokszorosítása, csomagolása és kiszállítása.

Ilyen lesz a zsákmányszerzés a The Surge-ben

A Deck13 "sci-fi Dark Soulsnak" kikiáltott játékában is fontos szerepe lesz a lootnak. Miután miszlikbe aprítottuk ellenfeleinket, felkaphatjuk a különleges testrészeiket, amiket saját karakterünk fejlesztésére fordíthatunk.

The Surge - nem lesz Switch-változat

Hamarosan megjelenik a Deck13 sci-fi Dark Souls-klónja PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Switches változat egyelőre nincs tervben, de a PS4 Pro és a Project Scorpio extra erőforrásait ki fogja használni a játék.

Napra pontos dátumot kapott a The Surge

Pontos megjelenési dátumot kapott a Deck13 új akció-RPG-je, mely a csapat előző játékához hasonlóan sokat merít a Dark Souls-sorozatból. Nem kell sokat várni, két hónap múlva már játszhatunk is vele.

Újra mozgásban a The Surge

Sokan már most ráaggatták a Deck13 új akciójátékára a "sci-fi Dark Souls" jelzőt, és igazából maguk a fejlesztők sem tagadják, honnan merítettek ihletet. Most újra megnézhetjük mozgásban a címet, sőt, ezúttal kommentárt is kapunk a látottakhoz.

The Surge - induljon a csontdarálás!

A Lords of the Fallen alkotóinak legújabb játéka, a The Surge ugyan erősen épít a fantasy előd alapjaira, mégis egészen innovatív megoldásokkal igyekszik majd magához édesgetni a rajongókat.