The Surge PC, PS4, XBOXONE

A Lords of the Fallen fejlesztőinek új játéka, a Dark Souls és a Holnap határa keveredésével.

The Surge trailer - egy rossz nap az irodában

Körvonalazódik, hogy mikor kerül majd boltokba a Lords of the Fallen alkotóinak legújabb játéka, a The Surge. A sci-fi Dark Souls a Deck 13 állítása szerint valamikor májusban mutatkozik be.

The Surge - akcióban a sci-fi Dark Souls

Négyperces kedvcsinálóval jelentkezett a Lords of the Fallen alkotóinak legújabb játéka, a The Surge. A bemutató a CREO komplexumban vívott összecsapásokra fókuszál.

GC 2016: Negyedórás demót kapott a The Surge

Nem hivatalosan már a mai nappal kezdetét vette Európa legnagyobb játékkiállítása, a Gamescom, így nem meglepő módon már most szállingóznak a trailerek és játékbemutatók. A sort a The Surge folytatja.

E3 2016: Trailer után gameplay videón a Surge

Egy hangulatos előzetessel már jelentkezett a Deck 13 legújabb sci-fi-szerepjátéka, a The Surge, most viszont befutott az E3-on mutogatott játékmenet-kedvcsináló is.

E3 2016: Egyre pofásabb a The Surge

Ugyan láthattuk már korábban is mozgás közben a Deck13 legújabb sci-fi szerepjátékát, a The Surge-ot, de az éppen zajló PC Gaming Shown bemutatott friss kedvcsináló után egyértelműen felkerült a listánkra játék.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

The Surge - gameplay videón a sci-fi Dark Souls

Rákapcsoltak a Lords of the Fallen fejlesztői, egyre többet mutogatják új játékukat, a The Surge-öt. Ahogy az előző munkájukat, ezt is a Souls-sorozat ihlette, csak épp ezúttal sci-fi környezetbe költöztették a hardcore akció-RPG-zést.

The Surge - A holnap határa ihlette

A rengeteg információmorzsa és részlet után végre valami kézzel fogható anyagot is kapott a Deck13 legújabb játéka, a sci-fi RPG The Surge. Megérkeztek a játék első képei, amelyeken a főhős pózol, méghozzá az exoskeletonjában.

The Surge - friss részletek és képek

Az idei Gamescomon mutatkozott be a Lords of the Fallen fejlesztőinek új RPG-je, amely sci-fi környezetben játszódik. A friss információk mellett négy koncepciós rajzra tettük rá a kezünket.

GC 2015: The Surge - Dark Souls, csak sci-fiben

Az ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a Lords of the Fallen fejlesztőinek új játéka, a The Surge is, igaz, a készítők egyelőre csak nagyon kevés információt árultak el róla, miután alig pár hónapja dolgoznak rajta.