Yakuza 6: The Song of Life PS4

Hatodik résszel tért vissza a Yakuza-sorozat.
Típus:

GC 2017: Márciusban jön hozzánk a Yakuza 6

A Sega végre bejelentette a Yakuza 6 nyugati verziójának megjelenési dátumát. Eszerint március végén jön hozzánk a sorozat legújabb darabja. A rajongók kapásból a 90 eurós Premium Editiont is választhatják.

E3 2017: Elképesztően fest a Yakuza 6

A Yakuza 6 teljes mértékben a jelenlegi generációra készül, és ehhez vadiúj motor, a Dragon Engine dukál. A játékmenet nem változott túlzottan, megmarad a nyitott világ, főhősünk továbbra is Kazuma Kiryu.

E3 2017: A Yakuza és a Persona is jöhet PC-re?

A Sega szép lassan kezd a PC-s játékosok kedvében járni. A kiadó nyilatkozata alapján a Bayonetta első része és a Vanquish után van rá esély, hogy a Yakuza- és a Persona-sorozat is számítógépekre költözzön.

E3 2017: Traileren a Yakuza 6 és a Yakuza Kiwami

A Sega nem hagyja parlagon a közelgő Yakuza-játékait, a teljes értékű folytatás mellett az első rész remake-je is új trailert kapott a Los Angeles-i rendezvény kapcsán. Utóbbit kapjuk meg leghamarabb, még idén augusztusban.

Csak egy év múlva jön hozzánk a Yakuza 6

Noha Japánban ezen a héten lát napvilágot a Yakuza 6, nyugatra csak 2018 elején érkezik a látványos bűnözőszimulátor, azaz nagyjából akkor, amikor az első rész remake-jét is kézbe vehetjük. Addig nézzük meg a PSX-re időzített előzetest!

Yakuza 6 - irány a japán alvilág!

Az idei TGS-ről már érkezett egy hosszabb Yakuza 6-bemutató, amit a Sega most megfejelt egy újabb tartalmas látnivalóval és két hosszabbra nyúlt előzetessel. Ezeket a hajtás után meg is leshetitek!

TGS 2016: Yakuza 6 - a bűneposz folytatódik

A Tokyo Game Shown természetesen a Yakuza-sorozat hatodik része is felbukkant. Az új trailerben feltűnik egy rejtélyes csecsemő - hogy ki ő, arra is fény derül. Emellett belenézhetünk a játékmenetbe is.

Ekkor megy Japánba a Yakuza 6

A Sega leleplezte végre, hogy mikor is jelenik meg pontosan Japánban a Yakuza 6. Sajnos az európai dátumról még semmi hír, cserébe azonban kaptunk egy új trailert és pár screenshotot.

40 percen át mozog a Yakuza 6

Japánban nemrég jelent meg a Yakuza 6 demója, melyet csak a Yakuza: Kiwami vásárlói próbálhattak ki. A demónak hála azonban a játékból rengeteg videó- és képanyag került elő.

Trailert kapott a Yakuza hatodik része

Pörögnek az események a Yakuza-sorozat körül. A héten jelent meg nyugaton is a Yakuza 5, a minap pedig kapott egy-egy új előzetest a Yakuza 6 és az első rész felújított változata.