Yakuza 6: The Song of Life PS4

Hatodik résszel tért vissza a Yakuza-sorozat.
1700838000

Ezek a címek távoznak decemberben a PlayStation Plus katalógusból

Többek között két Yakuza-cím és a két Middle-Earth-játék is a kilépők között szerepel, az érintett játékok december közepén távoznak a Sony szolgáltatásából.
1687860000

Kihagyták a sorozat atyját a Yakuza Complete Series stáblistájából

A GOG-on megjelent gyűjtemény már meglévő PC-s verziókra támaszkodott, azonban meglepő módon töröltek belőle fejlesztőket, sőt egész stúdiókat is, akik nélkül a játékok nem készültek volna el.
1671042586

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Lassan itt a karácsony, és a PlayStation Plus előfizetők még mindig nem tudják, mivel tudnak majd játszani a meghitt, ünnepi hangulatban. Ezen rögvest változtatunk!
1662019200

Nagy bejelentésre készül a Yakuza-csapat

Egy hét múlva egy különleges adással jelentkezik a Ryu Ga Gotoku Studio csapata. Egyelőre hivatalosan nem árulták el, hogy miféle bejelentést hoznak a japánok, de nekünk van egy erős tippünk.
1653390000

A Yakuza-franchise is beköszön a Rainbow Six: Siege-be

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege következő évada, amely egy Yakuza-crossovert is magával hoz majd. Két operátort is beöltöztethetünk a sorozat karaktereinek.
1643014800

Új stúdiót nyitott a Yakuza-széria atyja

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, így tényleg a NetEase-nél landolt a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A legendás játéktervező egy veterán csapattal nyitja meg a Nagoshi Studiót.
1633705200

Hivatalos: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Még augusztusban kezdtek el arról pletykálni, hogy elhagyhatja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, a legendás Toshihiro Nagoshi. A minap hivatalosan is megerősítették ezeket a híreket.
1630314000

Pletyka: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Lapértesülések szerint több mint harminc év közös munkát követően elhagyja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. Úgy tudni, hogy a kínai NetEase-hez igazol majd át, ahol egy új fejlesztőcsapatot vezethet.
1616396400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.
1615921200

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Hiába a lassú hónap, március második felében is óriási címekkel erősít az Xbox Game Pass. Az Outriders, a Star Wars: Squadrons, a NieR: Automata vagy a Pillars of Eternity 2 miatt biztosan érdemes benevezni - hogy csak néhány címet említsünk.