Yakuza 6: The Song of Life PS4

Hatodik résszel tért vissza a Yakuza-sorozat.
Típus:

Launch traileren a Yakuza 6: The Song of Life

Már elérhető nálunk is a Yakuza 6: The Song of Life, amely vadonatúj motorral, és még több érdekes minijátékkal örvendezteti meg a frencsájz rajongóit. Kazuma Kiryu története folytatódik, és egy gyermek nevelésének feladata is rá hárul.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár ezen a héten sem árasztanak el minket megjelenésekkel a kiadók, több nagyágyúra is számíthatunk a következő napokban. A fagyos Skandináviát és a japán alvilágot is megjárjuk majd.

Élőszereplős trailereken a Yakuza 6

Jövő hét kedden végre nyugaton is megjelenik a Sega bűnözőszimulátora. A közelgő dátum apropóján most három élőszereplős előzetest nézhettek meg, amelyek betekintést engednek a japán alvilágba.

Yakuza 6: The Song of Life teszt

A szokásos több hónapos várakozás után idén tavasszal végre nálunk is megjelenik a Yakuza-sorozat hatodik része. Az új epizódban is Kazuma Kiryu kalandjait követhetjük nyomon a japán alvilágon át.

Véletlenül a teljes Yakuzát adták ki a demó helyett

Nem hiába nyom 36 gigát a Yakuza 6 demója, az ugyanis magába foglalja a teljes játékot is. Habár a próbaverziónak nem kellene továbbengednie a játékosokat a prológus után, az amerikai kiadásnál hiba csúszott a gépezetbe.

Méretes demót kapott a Yakuza 6

A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap befutott a Yakuza 6: The Song of Life kipróbálható változata. Persze nem árt felkészülni a letöltésre, a demó mérete ugyanis a teljes játékokéval vetekedik.

Áprilisra csúszik a Yakuza 6

Ha már epekedve várod a Yakuza 6 nyugati kiadását, türelemre intünk. A Sega szerint egy hónapot csúszik a premier, így március helyett csak április végén csaphatunk le a játékra. Cserébe még februárban befut a demó.

Yakuza 6 - a klánokról bővebben

A Yakuza 6-ban megalkothatjuk a saját bűnbandánkat a Clan Creator mód segítségével, s ezután szépen elfoglalhatjuk a várost utcáról utcára. Ezt az ígéretes funkciót mutatja be a bűnözőszimulátor legújabb előzetese.

Tömve lesz minijátékokkal a Yakuza 6

A Sega új előzetest tett közzé a Yakuza 6-ról, ám ezúttal nem a kampányból kapunk ízelítőt, hanem abból a tengernyi minijátékból, amikkel elüthetjük az időt. Csinos hoszteszlányokkal cseveghetünk, baseballozhatunk és így tovább.

RTS-minijáték a Yakuza hatodik részében

A Yakuza-sorozatot sosem kellett félteni, ha minijátékokra került sor, őrültebbnél őrültebb, és nem mellesleg meglehetősen aprólékosan kidolgozott játékmódokban üthettük el a szabadidőnket. A hatodik résznél sem lesz ez másképp.