Yakuza 6: The Song of Life PS4

Hatodik résszel tért vissza a Yakuza-sorozat.
Típus:

Véletlenül a teljes Yakuzát adták ki a demó helyett

Nem hiába nyom 36 gigát a Yakuza 6 demója, az ugyanis magába foglalja a teljes játékot is. Habár a próbaverziónak nem kellene továbbengednie a játékosokat a prológus után, az amerikai kiadásnál hiba csúszott a gépezetbe.

Méretes demót kapott a Yakuza 6

A korábbi ígéreteknek megfelelően a minap befutott a Yakuza 6: The Song of Life kipróbálható változata. Persze nem árt felkészülni a letöltésre, a demó mérete ugyanis a teljes játékokéval vetekedik.

Áprilisra csúszik a Yakuza 6

Ha már epekedve várod a Yakuza 6 nyugati kiadását, türelemre intünk. A Sega szerint egy hónapot csúszik a premier, így március helyett csak április végén csaphatunk le a játékra. Cserébe még februárban befut a demó.

Yakuza 6 - a klánokról bővebben

A Yakuza 6-ban megalkothatjuk a saját bűnbandánkat a Clan Creator mód segítségével, s ezután szépen elfoglalhatjuk a várost utcáról utcára. Ezt az ígéretes funkciót mutatja be a bűnözőszimulátor legújabb előzetese.

Tömve lesz minijátékokkal a Yakuza 6

A Sega új előzetest tett közzé a Yakuza 6-ról, ám ezúttal nem a kampányból kapunk ízelítőt, hanem abból a tengernyi minijátékból, amikkel elüthetjük az időt. Csinos hoszteszlányokkal cseveghetünk, baseballozhatunk és így tovább.

RTS-minijáték a Yakuza hatodik részében

A Yakuza-sorozatot sosem kellett félteni, ha minijátékokra került sor, őrültebbnél őrültebb, és nem mellesleg meglehetősen aprólékosan kidolgozott játékmódokban üthettük el a szabadidőnket. A hatodik résznél sem lesz ez másképp.

GC 2017: Márciusban jön hozzánk a Yakuza 6

A Sega végre bejelentette a Yakuza 6 nyugati verziójának megjelenési dátumát. Eszerint március végén jön hozzánk a sorozat legújabb darabja. A rajongók kapásból a 90 eurós Premium Editiont is választhatják.

E3 2017: Elképesztően fest a Yakuza 6

A Yakuza 6 teljes mértékben a jelenlegi generációra készül, és ehhez vadiúj motor, a Dragon Engine dukál. A játékmenet nem változott túlzottan, megmarad a nyitott világ, főhősünk továbbra is Kazuma Kiryu.

E3 2017: A Yakuza és a Persona is jöhet PC-re?

A Sega szép lassan kezd a PC-s játékosok kedvében járni. A kiadó nyilatkozata alapján a Bayonetta első része és a Vanquish után van rá esély, hogy a Yakuza- és a Persona-sorozat is számítógépekre költözzön.

E3 2017: Traileren a Yakuza 6 és a Yakuza Kiwami

A Sega nem hagyja parlagon a közelgő Yakuza-játékait, a teljes értékű folytatás mellett az első rész remake-je is új trailert kapott a Los Angeles-i rendezvény kapcsán. Utóbbit kapjuk meg leghamarabb, még idén augusztusban.