Gran Turismo Sport PS4

Megérkezett az első PlayStation 4-exkluzív Gran Turismo.

Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?

Gran Turismo Sport - az első értékelések

Két napja jelent a meg a Gran Turismo-széria legújabb darabja, a Sport, és ahogyan az lenni szokott, a nemzetközi sajtó már le is csapott rá. Összességében pozitív, de korántsem kiemelkedő értékeléseket kapott a játék.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...

Gran Turismo Sport - internet nélkül nem az igazi

A Gran Turismo Sport fejlesztői elárulták, amellett, hogy új versenyszimulátoruk minden eddiginél élethűbb lesz, azonban állandó internetkapcsolat hiányában sok fontos tartalomról lecsúszhatunk.

Gran Turismo - visszatekintés az elmúlt 20 évre

A nyakunkon a Gran Turismo Sport megjelenése, a Sony és a Polyphony Digital pedig úgy döntött, hogy a Sony elnöke, Shuhei Yoshida és a stúdió munkatársainak visszaemlékezéseivel állít emléket az elmúlt 20 évnek.

Rengeteg cím érkezik fél éven belül PSVR-ra

A Sony a napokban villantott egy listát, ami az elkövetkezendő idők PlayStation VR-játékait tartalmazza. A több mint 60 cím igazán lenyűgözőnek mondható, főleg úgy, hogy fél éven belül érkeznek mind.

Gran Turismo Sport - volán mögött az F1-esek

Temérdek mennyiségben érkeznek az újabb és újabb videók a Gran Turismo Sportról, hiszen vészesen közeledik a szimulátor megjelenése. A legújabbakban jelenlegi és volt F1-es pilóták száguldoznak.

Gran Turismo Sport - egymillió bétázó

A mai nap folyamán újabb jó hírek érkeztek a hamarosan debütáló Gran Turismo Sportról. A bemutatás utáni kezdeti kételkedés, úgy látszik, már a múlté a játékosok körében, ugyanis a bétát egymillióan nyüstölik.

Gran Turismo Sport - ütős reklám érkezett

A napokban játszható PlayStation 4-en a Gran Turismo Sport demója, ezzel egy időben pedig a fejlesztők új TV-reklámot adtak ki a játékhoz. A rövid kisfilmben felhívják mindenki figyelmét, hogy az embereknek sportra van szüksége.

Befutott a Gran Turismo Sport autólistája

A pályalista után lássuk, hogy milyen járgányokat vezethetünk majd az első PlayStation 4-es Gran Turismóban! Több mint 150 autó kapott helyett a játékban, végre a Porschék is tiszteletüket teszik.