Dying Light: The Following PC, PS4, XBOXONE

Rengeteg újdonságot kínáló kiegészítőt kapott a tavalyi esztendő egyik legkellemesebb meglepetése, a Dying Light.
1456496040

Dying Light: The Following teszt

Harran épületektől zsúfolt városából kiszabadulva hatalmas mezők, szántóföldek és még több vérszomjas zombi vár ránk. Cserébe viszont ott van a buggynk, aminek volánja mögé pattanva minden gondunk elillan.
1455816600

Legalább év végéig támogatják még a Dying Lightot

Nemrég jelent meg a Dying Light óriás DLC-je, a The Following, mely rengeteg újdonságot hozott a játékba. A fejlesztők most megígérték, hogy legalább 2016 végéig támogatják még a játékot.
1455555626

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Fallout 4

Az új Naruto hiába csípte meg a bronzérmet egy hete, ezúttal még a legjobb tízbe sem tudta beverekedni magát, a FIFA 16 visszavette a helyét. A Call of Duty: Black Ops 3 továbbra sem talált legyőzőre.
1455523200

Így fut konzolokon és PC-n a felújított Dying Light

Múlt héten megjelent a Dying Light: Enhanced Edition és vele együtt a The Following DLC, mely jelentős újításokat hozott a játékba technikai fronton is. A Digital Foundry letesztelte, hogyan is fut a felújított játék.
1455346817

Dying Light - trailer Valentin-napra

A Techland stílusosan ünnepli a szerelmesek napját: egyrészt van egy új romantikus előzetesünk, másrészt mindenki kap a játékban egy Valentin-nap témájú számszeríjat. "Bolt of love?"
1454945442

Launch traileren a Dying Light: The Following

Holnap végre kiderül, hogy mennyit változott a Dying Light egy év alatt, hiszen érkezik a zombis cím első nagyobb tartalmi frissítése, a The Following. A csomag esszenciáját az utolsó előzetes remekül visszaadja.
1454925600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe, szerencsére azonban az igazán ígéretes címek nyomott áron futnak, így akár több vétel is beleférhet a napokban. Buggyval csapatjuk a Dying Light DLC-jében, és végre Yarny kalandjaiba is beleugorhatunk.
1454842800

Dying Light - a Be the Zombie is megújul

Jövő héten mutatkozik be a Dying Light első nagy kiegészítője, a The Following, ami többek között a játék aszimmetrikus többjátékos módját, a Be the Zombie-t is megújítja.
1454572800

Zombievolúció a Dying Light reklámjában

Ötletes videóval promózzák a Dying Light jövő héten megjelenő kiegészítőjét és bővített kiadását a készítők; bemutatják, hogyan változott a zombik ábrázolása az elmúlt száz év popkulturális anyagaiban.
1454058048

Dying Light: The Following - ilyen lesz az új pálya

Lassan minden napra jut némi infó a Dying Light közelgő frissítéséről, a The Followingról. Ezúttal az új helyszínt vehetjük szemügyre, amely kétszer nagyobb lesz, mint az alapjátéké - még jó, hogy kapunk egy verdát is.