Oddworld: Soulstorm PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Abe minden eddiginél sötétebb kalandja.
1668409200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tovább dübörög a november, és természetesen ezen a héten sem maradunk játékok nélkül: lássuk, hogy milyen újdonságokra számíthatunk ezúttal!
1668021095

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium novemberi címei

A hónap közepe felé araszolva a Sony végre elárulta, hogy miféle újdonságok várnak azokra, akik a PlayStation Plus Extra vagy Premium szintjeire fizettek elő. Ezúttal sem fogunk unatkozni.
1666591200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, még egyáltalán nem ért véget az őszi játékdömping, így a négynapos hétvégére is bőséggel kaptunk friss megjelenést. Lássuk, mire számíthatunk!
1658161800

Nintendo Switchre tart az Oddworld: Soulstorm

A glukkonok ellen indított felkelést idővel újabb platformon is átélhetjük. Az Oddworld Inhibitants és a Microids a Nintendo Switch sajátosságaihoz igazítva készíti el az Oddworld: Soulstorm – Oddtimized Editiont.
1649865143

Oddworld: Soulstorm - nem tett jót az eladásoknak a PS Plus

Lorne Lanning, az Oddworld Inhibitants egyik alapítója az Xbox Expansion Podcastnek adott interjút, amiben elmondta, „pusztító” hatása volt az Oddworld: Soulstorm eladásaira, hogy a játék a PS Plusba is bekerült.
1638169200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Azért az év utolsó heteiben sem maradunk játék nélkül: habár nagyágyúból egyre kevesebb van, a kiadók és fejlesztők gondoskodtak róla, hogy legyen mivel elütnünk a szabadidőnket.
1636992042

Dátumot kapott a bővített Oddworld: Soulstorm

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Oddworld: Soulstorm - Enhanced Edition, ami nem csak orvosolja az alapváltozat hibáit, de végre Xbox-konzolokra is elhozza a mudokonok forradalmát.
1634630400

Közeleg az Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition

Abe az Oddworld: Soulstormban folytatta a mudokonok megkezdett forradalmát, hamarosan pedig újraélhetjük a kalandjait a bővített kiadásban is. Sőt, ezúttal már az xboxosok is csatlakozhatnak.
1629309600

Oddworld: Soulstorm - hivatalos az xboxos verzió

Noha az ESRB már megszellőztette korábban, a készítők hivatalosan is bejelentették, hogy Xbox-konzolokon is tiszteletét teszi majd az Oddworld: Soulstorm. A kérdés már csak az, hogy mikor.
1626084000

Brit toplista: újra élen a Ratchet & Clank

Miután két héten át egy golfozó, olasz vízvezetékszerelő érdekelte legjobban a briteket, a múlt héten ismét az interdimenzionális lombax ült vissza a trónra az Egyesült Királyság dobozos játékeladási toplistáján.