Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
1643896800

A Nintendo nem száll be a felvásárlási versenybe

A Nintendo mindig is a saját útját járta, ez pedig nincs másképp akkor sem, amikor a nagy rivális konzolgyártók sorra vásárolják fel a legnagyobb stúdiókat. A Nintendo elnöke az organikus növekedésben látja a vállalat jövőjét.
1641841206

Nintendo Switch Pro - lehet, sosem jelenik meg

Piers Harding-Rolls, az Ampere Analysis elemzője a GamesIndustry.biz oldalán közzétett előrejelzése szerint nem várható, hogy a rajongók megkapják a régóta pletykált Nintendo Switch Prót, mert hamarosan itt az új Nintendo-konzol.
1639468800

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.
1636887600

Amerikai toplista: újra csúcson a Nintendo Switch

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette az októberi összesítését, amelyből kiderült: az OLED-modell érkezésével újra a Switch lett a legkeresettebb konzol.
1636714800

Megérkezett a Twitch a Nintendo Switchre

Nagy hírünk van a Nintendo-hívők számára: befutott a Switchre a Twitch alkalmazása, és bár közvetíteni továbbra sem tudjuk a játékunkat, legalább a streameket követhetjük vele.
1636095600

Közel 93 millió Nintendo Switch talált gazdára eddig

A Nintendo is megejtette a pénzügyi helyzetjelentését. A kiotóiak szokás szerint az elmúlt fél év számait közölték, amelyekből kiderül: a cég már nem tud annyit profitálni a járványból, és hiányzott egy Animal Crossing kaliberű megjelenés is.
1635967819

HWSW: Óriásit inflálódott egy év alatt a Black Friday

A fogyasztói társadalom ünnepnapjának közeledtével ismét akciókra lehet számítani többek közt a magyar e-kereskedők körében is, ám az idei Black Friday-akciók még akkorát sem fognak szólni, mint a tavalyiak.
1635876000

Lassul a Nintendo Switchek gyártása

A globális alkatrészhiány ismét utolérte a Nintendo Switchet. A kiotóiak nagy reményekkel vágtak neki az idei évnek a tavalyi billegés után, de mégis kénytelenek visszafogni a gyártást. Az eredeti tervek 80 százalékát tudják csak tartani.
1635769980

Nem tetszik a játékosoknak a bővített Switch Online

A múlt héten elrajtolt a Nintendo Switch Online-előfizetés bővített változata, azonban a játékosok nincsenek elragadtatva a szolgáltatástól, ami meg is látszik az újdonságokat taglaló trailer értékelésén.
1634727600

Íme, az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Idén már harminckilencedik alkalommal rendezik meg a Golden Joystick Awards díjátadót, amelynek a minap kihirdették a jelöltjeit. Már lehet szavazni, az eredményeket pedig november végére várhatjuk.