Sniper Elite

1945. Berlin. Az összeomlás szélén álló német nagyhatalom fővárosát kell védelmeznünk az egyre előre törő szövetséges csapatokkal szemben...

Jöhet a Sniper Elite filmváltozata is

Habár stúdió még nem állt be mögé, és a színészgárda kapcsán sincsenek hírek, néhány filmes fejébe vette, hogy mozit készít a Sniper Elite-sorozat alapján. A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Készül a Sniper Elite negyedik része?

Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.

Sniper Elite demó

Ma megjelent a már 2005. ősze óta kapható Sniper Elite egyjátékos demója. Joggal tehetjük fel a kérdést: Nem veszik a játékot, kedves fejlesztő urak?

GameSpy Top 40

A GameSpy megszokott módon ismét összeállította toplistáját: melyik az a 40 játék, melyet legszívesebben játszanak a kedves játékosok az ő szervereiken - mutatja eme lajstrom...

Sniper Elite

1945, Berlin. A náci Németország fénye kihunyt, már egyáltalán nem emlékeztet az egykori dicső múltra. A rommá lőtt fővárost a szövetségesek körülzárták, mindössze egy maroknyi Wermacht haderő tartja magát a hangyaként özönlő Vörös hadsereg katonái végeláthatatlan rohamai ellen, a II. világháború végkimenetele immáron eldőlt, ám a reménytelen győzelembe vetett hit még mindig bigott ellenállásra készteti Hitler seregeit...

Friss képek a galériában

Ismét érkezett néhány friss kép galériánkba! Csak, hogy néhányat említsek: Aurora Watching, Bully, COD2, Far Cry Instincts, War Front és sokan mások!