Skylanders Imaginators PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Már megint csavartak egyet a Skylanders alapjain: az Imaginatorsben te rakhatod össze a karakteredet.

E3 2016: Netflix-sorozat készül a Skylandersből

Az Activision-Blizzard bejelentette, hogy animációs TV-sorozat készül a Skylandersből, amely a Netflixen debütál. Az Academy alcímű széria a videojátékból ismerős karakterekre fókuszál majd.

E3 2016: A negyedik galériafrissítés

Lassan véget ér az idei E3, de még az utolsó napra is jutott egy szép adag kép a hét slágerjátékaiból. Ezúttal a God of War, a Detroit: Become Human, a Here They Lie, a Nioh és az új Pókember-játék kerül terítékre. Meg a többi.

E3 2016: Felújítják a Crash Bandicoot-trilógiát

A rajongók örülhetnek, elvégre nem csak a Skylanders: Imaginatorsben teszi tiszteletét a kedvenc rókájuk. A Sony megerősítette, hogy visszatér a Crash Bandicoot első három része - újrakevert formában PlayStation 4-re.

E3 2016: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Szűk másfél óra, és kezdetét veszi az E3 egyik legjobban várt konferenciája, a Sony-sajtótájékoztató. Idén sem bírtam ki, hogy ne maradjak fent, és ha már így alakult, liveblogolok is. Tarts velem!

E3 2016: Crash a Skylandersben térhet vissza?

Oly sok találgatás és pletykálkodás után viszonylag komoly bizonyítékot kaptunk arra, hogy Crash Bandicoot hamarosan visszatér. Üröm az örömben, hogy nem éppen úgy, ahogy arra a legtöbb rajongó számított.

Skylanders Imaginators - tudják még csavarni

Miután a Disney kapitulált, azt gondolná az ember, nem lehet már valami jó üzlet toys-to-life játékot fejleszteni. Nos, az Activision ezt egészen máshogy látja, a Skylanders-széria gőzerővel dübörög tovább.