Skylanders Imaginators PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

Már megint csavartak egyet a Skylanders alapjain: az Imaginatorsben te rakhatod össze a karakteredet.

Hivatalos: a Vicarious Visions beolvadt a Blizzardba

Lezárult egy korszak a Vicarious Visions történetében. A New York állambéli Albanyben 1991 óta működő stúdió végleg elvesztette a nevét most, hogy teljesen beolvadt a Blizzardba.

Visszatérhet a Guitar Hero és a Skylanders?

Az Activision Blizzard vezetője, Bobby Kotick szerint a Microsoftnak megvannak a gyártási kapacitásai ahhoz, hogy ismét visszatérhessen a Guitar Hero-sorozat és a Skylanders.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Tényleg visszatér a gyökerekhez a Call of Duty

A legjobb évén van túl az Activision-Blizzard. A kiadó legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy 2016-ban rekordösszegű bevételre tett szert, emellett a közelgő játékairól is megtudtunk pár érdekességet.

Egyre több fejlesztő áll a Switch mellé

Mára is jutott néhány játékbejelentés a Nintendo márciusban érkező konzolja kapcsán. Most már biztos, hogy a Syberia 3 is tiszteletét teszi a masinán, de jön az NBA 2K18 és a Dragon Ball: Xenoverse 2 is.

Brit toplista: az élen kezdett a Call of Duty, de...

Egyszerre örülhet és szomorkodhat az Activision. Habár a Call of Duty: Infinite Warfare rajtja a sorozathoz mérten csalódást keltő, még így is az év egyik legjobb nyitányát hozta össze a legújabb rész.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten új platformot avatunk, csütörtökön debütál ugyanis a Sony VR-szemüvege, a PlayStation VR. Szerencsére amúgy is sűrű hétnek nézünk elébe, folytatódik a Gears of War, és PS4-en is tiszteletét teszi a Rise of the Tomb Raider.

Legyen saját Skylander-figurád!

Októberben debütál a Skylander Creator nevű applikáció, aminek a segítségével nemcsak pólókra vagy kártyákra nyomtathatod rá a magad alkotta hőst, de akár saját figurát is készíthetsz vele.

Skylanders Imaginators - trailer Crash szülinapjára

Tegnap töltötte be a huszadik születésnapját a Crash Bandicoot-sorozat, aligha meglepő, hogy a közkedvelt játékhőst vendégszerepeltető Skylanders Imaginators is megemlékezett erről.

Skylanders Imaginators - Crash-t mindenkinek!

Csak ideiglenesen lesz PlayStation-exkluzív a Skylanders Imaginators Crash-figurája, az Xboxon és Wii U-n játszók az év vége felé csaphatnak le rá egy különálló csomag formájában.