Dead Rising 4 PC, XBOXONE

A Dead Rising új része, amely az első rész hangulatát hivatott újra életre kelteni.
Típus:

Dead Rising 4 - fagyival a zombik ellen

A Capcom jóvoltából befutott a nyitott világú zombis anyag legújabb fejlesztői naplója, melyben a fegyverek sokszínűségéről és kombinálhatóságáról mesélnek nekünk az alkotók. Egészen elképesztő variációk is működnek a játékban.

Dead Rising 4 - ölj meg ezer zombit!

Kamerás Dead Rising 4 játékmenet-videó érkezett a San Diego-i Comic Conról, ahol kipróbálható volt a játék. Az egyik YouTube-videós felvette, ahogy megpróbál ezer élőhalottal végezni.

E3 2016: PS4-re is megjelenik a Dead Rising 4

De csak jövőre! A Microsoft elismerte, hogy a Capcommal kötött partnerség értelmében a Dead Rising 4 csak ideiglenesen Xbox One- és Windows 10-exkluzív. Ha ennek vége, jöhet a steames és a PS4-es verzió.

E3 2016: Dead Rising 4 - a Mikulás hozza a zombikat

A Microsoft eddig mindössze annyit árult el, hogy év végén jelenik meg a Dead Rising 4, így kissé fura, hogy időközben az Xbox Store-ra meg felkerült a pontos dátum, amit aztán a kiadó is megerősített.

E3 2016: A második galériafrissítés

Tegnap lefutottak a nagy konzolgyártók konferenciái, és így nem csak új videókkal lettünk gazdagabbak, hanem valóságos képözön zúdult ránk. A mai felhozatalban Gears of War 4-et, Forza Horizon 3-at, Resi 7-et és Tekken 7-et is találtok.

E3 2016: 14 perces zombihent a Dead Rising 4-ben

A Microsoft konferenciája előtt raklapnyi screenshotot kaptunk a Dead Rising 4-ből, majd magán az előadáson egy trailer követte a sok-sok állóképet. Jó hírünk van, most már masszív, 14 perces gameplay videót is tudunk mutatni.

E3 2016: Itt a Dead Rising 4 előzetese

Ha a kiszivárgott képek után bármi kétséged lett volna a Dead Rising 4 létezését illetően, akkor a Microsoft konferenciáján tutira meggyőztek az ellenkezőjéről. Az első trailer kellően elmeroggyant, de imádjuk.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

E3 2016: Még több kép a Dead Rising 4-ről

Gyakorlatilag 99 százalék, hogy ma este bejelentik a Dead Rising 4-et, annál is inkább, hiszen most egy raklapnyi kiváló minőségű képet kaptunk a nyitott világú zombis címről. Hősünk még gyerekbicikli nyergébe is felpattanhat.

E3 2016: Kiszivárogtak a Dead Rising 4 első képei

Gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy készül a Dead Rising 4, a múltkori szivárgások után az imént kikerültek az internetre az első screenshotok is. Katt egyet és már ellenőrizheted is őket!