Dead Rising 4 PC, XBOXONE

A Dead Rising új része, amely az első rész hangulatát hivatott újra életre kelteni.
Típus:

A Capcom elégedetlen a Resident Evil 7 eladásaival

Bár a Resident Evil 7 a sorozat egyik legsikeresebb darabja lett, fejlesztési költségeit is visszahozta, a Capcom mégsem volt elégedett az eladásokkal. Ahogy a Dead Rising 4 is csalódást okozott a kiadónak.

Dead Rising 4 - Frank Westből zombi lett

Már az alapjáték is kellően elborult volt, de a friss Frank Rising DLC még egyet csavar a recepten. Hősünk ugyanis megfertőződött, és elmondhatatlan éhséget érez az emberhús után - érthető, hogy meg akar gyógyulni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan sűrűnek ígérkezik ez a hét, többek között egy olyan játék is érkezik majd, ami nemigen kapott kilenc pontnál rosszabb értékelést a nemzetközi sajtóban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Dead Rising 4 - részletek a közelgő DLC-kről

Hamarosan két új DLC-vel bővül a Dead Rising 4. A Frank Rising a sztorimódot folytatja, míg a második csomagban minigolfozhatunk is - egyedül vagy másik három társunkkal az online és helyi multiban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszatér a játékipar kedvenc koboldja, autót zúzunk, ahogy a csövön kifér, és PC-n is harcba szállunk az emberiségért a robotok ellen vívott háborúban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket!

Márciusban landol a Steamen a Dead Rising 4

Oké, a karácsonyi hangulat már nincs meg, de ha PC-n játszol, talán örülni fogsz, hogy márciustól steames és dobozos kiadásban is beszerezheted a Dead Rising negyedik részét.

Dead Rising 4 - öltözz Cammynek!

Hamarosan új frissítés érkezik a Dead Rising 4-hez, mely a hibajavítások mellett új nehézségi szintet és Street Fighter-kosztümöket is tartalmaz. Emellett készül a játékhoz egy egyórás próbaverzió is Xbox One-ra.

Brit toplista: csak a hetedik a The Last Guardian

Megérkeztek az év utolsó nagy megjelenései, a The Last Guardian és a Dead Rising 4 próbálhatta meg felforgatni a brit játékeladási toplistát. A probléma csak az, hogy egyikük sem járt sikerrel.

Dead Rising 4 teszt

A kandalló tüze halk pattogással köszönti a karácsonyt, mézeskalács és forralt bor illatozik a megterített asztalon, miközben odakint vékony hótakaró kezdi belepni a kisvárosi tájat. Hát történhet bármi baj ezen a gyönyörű estén?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két fajsúlyos megjelenés is jutott a hétre, a szabadidejük miatt aggódóknak azonban jó hír, az idei évben már csak apróságokkal kell számolniuk. Nézzük, mi vár ránk a következő napokban!