GC 2016: Dead Rising 4 - mészárlás exóval

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
A Capcom zombis címének folytatásában is rengeteg kombinálható cuccal irthatjuk a holtakat. Ha Franknek netán extra védelemre van szüksége, jól jön egy brutális Exo-ruha, amivel szinte megállíthatatlan lesz.

Hasonlóan az elődjeihez, a Dead Rising 4 is a maximális pusztításra hegyeződik ki. Frank persze nem halhatatlan, de egy testreszabható exoskeletont viselve viszonylagos nyugalommal szeletelheti a zombikat. Erről szól a Gamescomra összevágott gameplay bemutató.

A Dead Rising 4 december 6-án érkezik Windows 10-re és Xbox One-ra, majd jövőre a Steamen és PS4-en is tiszteletét teszi.

A friss képeket láttad már?

3.
3.
sebtapasz
Ti miről beszéltek??? A leirtak alapján még egy résszel sem játszottatok szerintem..".az előző részekkel ellentétbe,inkább humor,mint horror"...ahha,mert azok olyan véresen komolyak voltak! :-):-):-) ez a DR egyik ugymondd névjegye,hogy ilyen elmeroggyant! :-) sz.tem nagyon jól ötvözi a zombis,sandbox jelleget,azért mert Nektek nem tetszik, nem feltétlenül kell lehúzni..amúgy meg nehéz lenne elcseszni, minimál story,itt tényleg csak a zombi írtáson van a hangsúly...:-) :-) :-) és szerencsére PS -re is jön! Én várom nagyon! :-)
2.
2.
GAMEROD
Felejtsék már el a világító szemű zombikat könyörgöm. Eddig látottak alapján nem tetszik, az előző részekkel ellentétben inkább humor kategória mint horror.
1.
1.
Necreon
Ez tipikusan az a játék lehet mint a Saints Row-ok. Hogy amíg csak nézem, egy hatalmas nagy gőzölgő trágyakupacnak tűnik, de ha játszanék vele hatalmas fun lehet.

Kár hogy a Deep Silver-el ellentétben a CAPCOM-ban nem bízok hogy normális PC portot szállítanak, innentől meg megette a fene az egészet mert a kedvem is elmegy tőle hogy foglalkozzak vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...