Dead Rising 4 PC, XBOXONE

A Dead Rising új része, amely az első rész hangulatát hivatott újra életre kelteni.

Dead Rising 4 - indul a zombikarácsony

Szerencsére az év utolsó hónapja is tartogat kellemes meglepetéseket. A The Last Guardian mellett hamarosan bemutatkozik a Dead Rising negyedik felvonása, amely ennek megfelelően egy utolsó előzetessel jelentkezett.

Dead Rising 4 - négyfős kooperatív móddal

Az IGN First rovat legújabb epizódjában a decemberi megjelenések sorát gyarapító Dead Rising 4 kapott egy komolyabb videócunamit, így megleshetjük, milyen lesz a kooperatív mód és az új zombik is bemutatkoznak.

Dead Rising 4 - az első 33 perc

Naná, hogy Frank West végül nem tudott elmenekülni a zombifertőzött Willamette-ből! A negyedik részben ismét őt irányítjuk, ráadásul a hírhedt plázába is visszatérünk némi hentelés erejéig. Így kezdődik a Dead Rising 4.

Vihar előtti csend a Capcomnál

Megérkezett az aktuális üzleti év első felére vonatkozó pénzügyi jelentés a Capcom háza tájáról. Igazán ütős címmel nem álltak elő a japánok, ami a bevételeken is meglátszott. Sebaj, a Resident Evil 7 majd segít a kiadón.

Dead Rising 4 - trailer halloweenre

Közeledik október 31., halloween, mely remek alkalom arra, hogy a Dead Rising 4 fejlesztői egy újabb trailerrel kényeztessék a rajongókat. A zombiirtáshoz ezúttal is rengeteg maskarát húzhatunk majd magunkra.

Dead Rising 4 - DLC-ként érkezik a visszaszámláló

A Capcom és a Microsoft bemutatta a Dead Rising 4 szezonbérletét, mint kiderült, három DLC-t zsebelhetünk majd be, ha van rá fölös 25 dollárunk. Az egyik kiegészítő a visszaszámlálót hozza vissza, a másik egy golfjátékot ígér.

Dead Rising 4 - visszatérés a plázába

A Willamette Mall bizonyára kellemes emlékként ragadt meg bennetek. A jó hír az, hogy Frank West visszatér a plázába a Dead Rising 4-ben, hogy néhány kreatív szelfit lőjön a zombikkal és fényt derítsen egy kormányösszeesküvésre.

Dead Rising 4 - közeledik a karácsony!

Mennyire jó, hogy a karácsonyi tucatfilmek mellé végre kapunk egy játékot is, amely nem zökkent ki az ünnepi hangulatból! A Dead Rising 4 új előzetese a karácsonyi zombiirtást vezeti fel nektek.

GC 2016: Dead Rising 4 - mészárlás exóval

A Capcom zombis címének folytatásában is rengeteg kombinálható cuccal irthatjuk a holtakat. Ha Franknek netán extra védelemre van szüksége, jól jön egy brutális Exo-ruha, amivel szinte megállíthatatlan lesz.

GC 2016: Az első galériafrissítés

Délután egy nagy adag screenshot szakadt ránk Kölnből. Főként a Microsoft játékai lesznek a porondon, úgymint a Dead Rising 4, a Forza Horizon 3, a Halo Wars 2 és a Sea of Thieves. Szemezgessetek!