Berserk and the Band of the Hawk PC, PS4, Vita

A Dynasty Warriors fejlesztői játékot készítenek a Berserk című ultraerőszakos mangából.
1487764800

Launch trailert kapott a Berserk

Végre megérkezett a Koei Tecmo játéka, a Berserk and the Band of the Hawk PS4-re, Vitára és PC-re. A cím a népszerű manga és anime alapján készült a Dynasty Warriors fejlesztőjénél.
1487595600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk a februárt, a héten UNSC-t vezetjük majd csatába az Atriox vezette Banished seregei ellen, utána pedig visszatérünk San Franciscóba, hogy megoldjunk néhány kényes ügyet a DedSec oldalán.
1475861400

Négyperces előzetesen a Berserk

Alighanem az egyik legbrutálisabb előzetest rittyentette össze a Koei Tecmo a Berserk and the Band of the Hawkról. Véres tömeghent, többféle játszható karakter eltérő képességekkel és elfogadható sztori. Kell ennél több?
1474090148

Frissítve: Februárban jön hozzánk a Berserk

A Koei Tecmo végre megerősítette az Omega Force véres akciójátékának nyugati megjelenési dátumát. Európába csak jövő februárban érkezik az anyag Berserk and the Band of the Hawk címmel.
1473687019

Berserk - Guts véres rendet vág

A musou-játékok szerelmeseinek bátran ajánlható az Omega Force legújabb fejlesztése, amely minden eddiginél brutálisabb körítést kap. Ami nem is csoda, lévén az egyik legelborultabb anime alapján készül.
1472450410

Berserk - így harcol Casca és Judeau

A Koei Tecmo legújabb musou stílusú akciójátéka az idei év egyik meglepetése lehet. A tömeghentre kihegyezett alkotás egy roppant brutális univerzumban játszódik - ilyen durva játékot még nem csinált az Omega Force.
1470722444

Berserk - Guts vérgőzös ámokfutása

A Koei Tecmo külön előzetest szentelt a Berserk egyik főszereplőjének, Gutsnak. Az úriember iszonyú kaszabolást végez az ellenség soraiban, az sem zavarja, ha tetőtől talpig vérben kell úsznia.
1470492038

Berserk - az Omega Force legvéresebb játéka

Mi történik akkor, ha a Dynasty Warriors játékmenetét ötvözik korunk talán legerőszakosabb mangájával? Megszületik a Berserk, az Omega Force alkotása, amely tényleg nem viccel: fröcsög a vér és repkednek a végtagok.
1468735250

Európába tart a Berserk

Nálunk is megjelenik idén ősszel az ultraerőszakos Dynasty Warriors-klón, a Berserk - erősítette meg a Koei Tecmo. A bejelentés mellé új trailer és képek érkeztek az Omega Force játékáról.
1466665257

Berserk - itt vannak az első kedvcsinálók

Az E3-on derült ki, hogy játékadaptációt kap az egyik legerőszakosabb anime, a Berserk. Akkor még egy teaserrel kellett beérnünk, most viszont befutottak az első képek, valamint a gameplay trailer is.