Steep PC, PS4, XBOXONE

Nyitott világú sportjáték a Ubisoft Annecytől, melyben snowboardozhatunk, síelhetünk és még wingsuitozhatunk is.
Típus:

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

Május 22-ig ingyenes a PC-s Steep

A téli extrémsportokra kihegyezett nyitott világú sportjáték egészen május 22-ig ingyen tölthető a Uplayen keresztül. Ha egyszer a könyvtáradhoz adod, örökre megtarthatod a Steepet, szóval nem sima próbaidőszakról van szó.

A lejtők ördögei leszünk a januári PS Plusszal

Visszafogott játékkínálat jellemzi a januári PlayStation Plus felhozatalát. A PS4-esek ezúttal a téli extrém sportoknak hódolhatnak a Ubisoft-féle Steeppel, de az építkezés szerelmesei sem csalódnak a Portal Knightsban.

Steep - irány az X Games!

A legextrémebb téli sportok őrültjeinek kedvez a Steep legújabb DLC-je. A Ubisoft játéka a nagy múltú X Games hangulatát hozza el, ahol a szabadstílusú trükközés mellett akár rakétameghajtású szárnyasruhával is repkedhetünk majd.

Törölték a Steep Switch-verzióját

Noha a Ubisoft téli sportokra kihegyezett nyitott világú címét a Nintendo hibridkonzoljára is bejelentették, nem sok hír érkezett róla. Nem véletlen: a Switch-verziót lelőtték, inkább a meglévő platformokon tökéletesítik a Steepet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.

Ma indul a Steep: Road to the Olympics bétatesztje

A Ubisoft Annecy jóvoltából mától kipróbálhatóvá válik a Steep téli olimpiás DLC-je. A nyílt bétában két olimpiai eseményen vehetünk részt - ha jól teljesítesz az online ranglistán, nyerhetsz egy jegyet az igazi olimpiára is!

Készen áll a Steep a téli olimpiára

Aranylemezre került a Steep legújabb kiegészítője, a Road to the Olympics, amelyben Dél-Koreába látogatunk, hogy ott jó néhány olimpiai megmérettetésen vegyünk részt. Befutott a gameplay trailer is!

E3 2017: A téli olimpia is kap egy Steep-kiegészítőt

A jövő évi téli olimpiai játékoknak szentelik a Steep új kiegészítőjét, a Road to the Olympics dél-koreai és japán helyszínekkel, valamint olimpia-specifikus eseményekkel és kihívásokkal várja a játékosokat.