Steep PC, PS4, XBOXONE

Nyitott világú sportjáték a Ubisoft Annecytől, melyben snowboardozhatunk, síelhetünk és még wingsuitozhatunk is.
1692201287

A PlayStation Plus Extra előfizetői 8 játékot veszítenek el szeptemberben

A Sony nyilvánosságra hozta azokat a játékokat, amik a következő hónapban elhagyják a PlayStation Plus Extra előfizetés katalógusát. Lesz néhány cím, amit igencsak sajnálni fogunk!
1651588500

Íme, a májusi Game Pass-játékok első hulláma

Május első fele azoknak a Game Pass-előfizetőknek kedvez, akik a változatos indie felhozatal miatt használják a szolgáltatást. Az EA Play-társulásnak hála azért a hokirajongók sem maradnak hoppon.
1620108000

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.
1577904141

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.
1558072827

Május 22-ig ingyenes a PC-s Steep

A téli extrémsportokra kihegyezett nyitott világú sportjáték egészen május 22-ig ingyen tölthető a Uplayen keresztül. Ha egyszer a könyvtáradhoz adod, örökre megtarthatod a Steepet, szóval nem sima próbaidőszakról van szó.
1545894054

A lejtők ördögei leszünk a januári PS Plusszal

Visszafogott játékkínálat jellemzi a januári PlayStation Plus felhozatalát. A PS4-esek ezúttal a téli extrém sportoknak hódolhatnak a Ubisoft-féle Steeppel, de az építkezés szerelmesei sem csalódnak a Portal Knightsban.
1541077200

Steep - irány az X Games!

A legextrémebb téli sportok őrültjeinek kedvez a Steep legújabb DLC-je. A Ubisoft játéka a nagy múltú X Games hangulatát hozza el, ahol a szabadstílusú trükközés mellett akár rakétameghajtású szárnyasruhával is repkedhetünk majd.
1533898817

Törölték a Steep Switch-verzióját

Noha a Ubisoft téli sportokra kihegyezett nyitott világú címét a Nintendo hibridkonzoljára is bejelentették, nem sok hír érkezett róla. Nem véletlen: a Switch-verziót lelőtték, inkább a meglévő platformokon tökéletesítik a Steepet.
1512417600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a kiadók már ledobták az atombombáikat, az év utolsó hetei is tartogatnak izgalmas játékmegjelenéseket. Természetesen ezúttal is összeszedtük a következő hét nap termését.
1511852443

Ma indul a Steep: Road to the Olympics bétatesztje

A Ubisoft Annecy jóvoltából mától kipróbálhatóvá válik a Steep téli olimpiás DLC-je. A nyílt bétában két olimpiai eseményen vehetünk részt - ha jól teljesítesz az online ranglistán, nyerhetsz egy jegyet az igazi olimpiára is!