Dual Universe PC

A Novaquark sci-fi MMO-ja, amely egy közös, megosztott galaxisban játszódik.

Ismét hallatott magáról a Dual Universe

A Dual Universe szinte túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Ebben az óriási MMORPG-ben minden játékos egyetlen, osztatlan közös térben fedezheti fel az űrt vagy szállhat szembe egymással, mégpedig saját készítésű űrhajók hátán.

Nézd vissza itt az IGN Expo első napját!

Az idei E3 ugyan elmaradt, de így is özönlenek a friss bejelentések és látnivalók. Az IGN a Summer of Gaming nevezetű digitális közvetítéssorozattal pótolja az űrt, tegnap éjjel pedig le is adták az első streamet.

Így néz ki most a Dual Universe

A 2016-os E3 óta nem hallottunk a független Novaquark sci-fi MMO-járól, amelyben minden játékos egy közös univerzumot fedezhet fel. Építkezhetünk és craftolhatunk, mint a No Man's Skyban. Videós helyzetjelentés következik.

E3 2016: Megosztott sci-fi világ a Dual Universe-ben

A független Novaquark csapata érdekes koncepcióval állt elő: a Dual Universe egy sci-fi MMO, amely egyetlen közös univerzumban játszódik, amit a játékosok befolyásolhatnak. Töltés nélkül vándorolhatunk a bolygók között.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?