Final Fantasy: Brave Exvius Mobil

Mobilokon tesz kitérőt a Final Fantasy-sorozat.
1631253600

Ezzel készül a Square Enix a Tokyo Game Show-ra

Az idei Tokyo Game Show szeptember végén esedékes, és a kisebb-nagyobb kiadók mellett a Square Enix is részt fog venni rajta. Egy tucat játékkal készülnek, most konkretizálták, hogy melyekkel.
1623617237

E3 2021: Ezeket tartogatta még a Square Enix

A nagyobb Square Enix-bejelentések mellett volt néhány kisebb is, amelyek többnyire a különböző mobilos játékokat érintették. Jön új Hitman Sniper, ünnepel a Final Fantasy: Brave Exvius, és a Marvel's Avengers új DLC-je is közeleg.
1616099580

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!
1544454000

Katy Perryvel erősít a mobilos Final Fantasy

A Japánban hihetetlen rajongásnak örvendő, több mint 6,5 millió felhasználóval rendelkező Final Fantasy: Brave Exvius két évvel ezelőtt betört a nyugati piacra is, és most Katy Perryvel igyekszik még több rajongót szerezni.
1467392400

A mobilon játszók figyelmébe ajánljuk

Két érdekesebb mobiljátékot ajánlunk a figyelmetekbe: az ArmA-sorozat is szerencsét próbál a platformon, méghozzá egy Clash of Clans-klónnal, és befutott a Japánban óriási sikernek örvendő Final Fantasy: Brave Exvius is.